| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 23
| Ciampel na admina
Napisz jedynie podanie: Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest):Ciampel Steam_ID (jeśli steam):STEAM_: 0:1:16781856 Wiek:22 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10):7-8 Na jakich serwerach mam adma?:FFA Na jakich serwerach miałem adma?:BSL, Unimatrix, STS Dlaczego ja?:Bo gram i gram a adminów na war3ft niema a są czity a ja ich nie lubie no i tyle Ile dziennie grasz na serwerze?:może po 2 do 4godzin czasem więcej Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): przelew cały czas płace |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Ciampel na admina
Na NIE malo kiedy Cie widze .Pozatym mało adminów? zawsze jestem albo ja albo schizma .http://www.dhair.nstrefa.pl/volta/wc...yer.php?id=331 |
| |
| | #3 |
| Wiek: 1
a po co podanie piszesz?:P jak miales juz admina? jasne ze na tak bo ja narazie nie gram w cs-a |
| |
| | #4 |
| Wiek: 23
miałem admina ale nie chciałem ponieważ miałem mało czasu na grę a teraz już mam więcej także nic się nie stanie jak będą tui tam grał
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Jak najbardziej jestem ZA!! Ciampela już dosyć długo znam i z reguły jak gram to zawsze też gra a nawet jak nie to go zapraszam i zawsze dołącza Dobrze się z nim gada można też powygłupiać i pośmiac To odpowiednia osoba na admina Chociaż jest botem do bicia xD
|
| |
| | #6 | |
| Wiek: 18
| Odp: Ciampel na admina Cytat:
No niestety Ciampel, nie dostaniesz admina :( Zbanujemy Cie, bo za malo grasz! Co z tego ze malo gra? Nie kazdy moze siedziec 24 h jak wy.... Ciampel: Formalnosc, temat do zamkniecia i kase juz slij do radeona | |
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
Oczywiście że ZA. Dlatego że był adminem, ogarniał. Ma swój wiek, itp itd ;p |
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
Jeśli admina miałeś wcześniej to nie ma problemu z jego ponownym opłaceniem. Rób przelew czy tam wysyłaj sms to wrzucę Ci flagi z powrotem.
|
| |
![]() |