| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Podanie ChiChlaut :D
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest): gra: ChIlLOUt.ExE / steam Chillout663 Steam_ID (jeśli steam): 0:0:43039279000:32670 Wiek:17 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10):7 Na jakich serwerach mam adma?: nie ma Na jakich serwerach miałem adma?: cs-wiocha Dlaczego ja?:Gram juz troche na tym serwie, jak wchodze rano to przeważnie jest jakis rusek ktry cisnie na czitach i nie da sie grac :/ Pomógł bym coś w godzinach porannych Ile dziennie grasz na serwerze?:Zalezy jak lezy 2-5hSkładki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): To i TO |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie ChiChlaut :D
co to za SID ? o.O
|
| |
| | #3 |
|
chyba o ten ci chodzi : STEAM_0:0:43039279
|
| |
| | #4 |
no no |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Dwóch napisało posty i ani jeden nie wyraził opini ... ![]() No więc widuję go dosyć często na serwerze, zbytnio się nie wyróżniasz, no i te 15 postów, troszkę mało, ale ogólnie jest zdania, że trzeba szanse dać ![]() Jestem [ZA |
| |
| | #6 |
|
bo mnie zaciekawił SID ![]() widzę dużo gra więc niech będzie ZA |
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
Każda z osób na której mi zależało żeby napisała podanie ma wy*ebane Więc liczy się każda pomoc, mam nadzieje że potrafisz być @. Gra widzę go , idzie się pośmiać swój chłop. udziela się na forum co już jest zaskakujące ![]() Powiem więcej kupił sobie specjalnie STEAM-a żeby do nas dołączyć , a niech będzie , że ZA |
| |
| | #8 |
| Wiek: 1
hmmm wstepnie na nie mam swoje powody :P chillout wie pewnie jakie ale jezeli sie zglosi do mnie na steam i to sie wyjasni to moze sie dogadamy ![]() Zmieniam glos na TAK wyjasnione i miejmy nadzieje ze szansy nie zmarnuje :P
|
| |
| | #9 |
|
Hmmm grasz dość często i zachowujesz sie w miare dobrze . Niech Bedzie ZA. ![]() __________________________ Bad Day , przelewu dokonam dopiero jutro ponieważ dostane tzw. " Kieszonkowe " |
| |
| | #10 |
|
jestem na TAK i to zdecydowane.
|
| |
| | #11 |
|
również jestem na tak jeżeli jest taka sytuacja w godzinach porannych ;-P nie wiem jak jest gdyż są te pi#%^%$ j@%#@ w@$@%@# żniwa... |
| |
| | #12 |
| Wiek: 20
ŁAga mówić również tak.
|
| |
| | #13 |
Narazie dobrz idzie |
| |
| | #14 |
| Wiek: 19
piczochy z w3 za tak więc i ja również jestem na tak |
| |
| | #15 |
| Wiek: 25
| Odp: Podanie ChiChlaut :D Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru): 1. Przelew 11zł lub SMS 23,37zł na okres 1mc 2. Przelew 25zł za okres 3mc. Kod zwrotny proszę na PM do użytkownika RADEON! SMS o treści AP.VOLTA2 na numer 79068 koszt sms 11,07 zł z VAT SMS o treści AP.VOLTA na numer 91958 koszt sms 23,37 zł z VAT SMS o treści AP.VOLTA1 na numer 92578 koszt sms 30,75 zł z VAT Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Volta-sq.pl 37 1140 2004 0000 3502 5828 0479 W tytule wpisz swój nick na forum Usługa dostępna dla sieci Era, Plus, Orange, Play. Usługi związane z serwerem diablomod obsługuje Dotpay. Regulamin Usług i Serwisów SMS. Formularz służący do składania reklamacji. |
| |
![]() |
| |