| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie SNZ|lesiu
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest): SNZ|Lesiu , steam Lesiu194 Steam_ID (jeśli steam): ' STEAM_0 : 0 : 37871276 ' Wiek:16 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): 7/10 Na jakich serwerach mam adma?: Aktualnie Plantacja-fragow.eu Na jakich serwerach miałem adma?: szkoleni-mordercy , cs-elk Dlaczego ja?: Ponieważ często wchodze na serwer i gra jakis "Ruski" z aimbotem i sh niestety nie ma nikogo na steam ani na serwerze kto mógłby go zabnować. Gram już dość długo na volcie a szególnie na war3ft . Ile dziennie grasz na serwerze?: od 2-5h Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): sms / przelew tak . |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie SNZ|lesiu
Jestem na TAK, gra juz dlugo na war3, nie bedzie problemu jakby dostal admina.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Za. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
Gra sporo + W miarę ogarnia + Czasem pyskuje ;p - O jego języku wypowiadałem się w poprzednim temacie tego typu. Po tym jak Rzul zawsze stawia do pionu na zamkniętym, żeby serwer trzymał klasę i przypomina o czymś takim jak kultura nawet jeżeli chodzi o internet. nie wiem czy nie będzie to błąd przyjmując go do "nas". Aczkolwiek jak widać po ostatnim banie potrafi się dostosować. Można zaryzykować, Jak ogarnie słownictwo ZA |
| |
| | #5 |
| Wiek: 1
smierdzisz kupskiem tyle odemnie za tym p3dalińskim kurwimiotem |
| |
| | #6 |
|
ABC ok.
|
| |
| | #7 | |
Lesiu baranie <ściana> Cytat:
| |
| |
| | #8 |
Zmieniam glos na NIE. Kolega lesiu nie doczyta do konca i zaczyna wyzywac mnie na prv za to ze napisalem takiego posta Jednak nie wyrosly mu wloski na jajkach zeby byc adminem. w zwiazku z jego zachowaniem bardzo bym prosil o zamkniecie tematu i oddaleniu podania |
| |
| | #9 | |
|
| Odp: Podanie SNZ|lesiu Cytat:
Hahaahha wyzywac ?. napisalem po co piszesz ze smierdze i wgl .? a Ty jestes zerem jestes minusem itd wiec napisalem wzajem i tyle | |
| |
| | #10 |
nie przystoi mi wstawiac ssow z naszej rozmowy na steam bo nie o to tu chodzi tylko o to ze nie dorosles zeby byc adminem. Nie widze na statnowisku admina ktory: -wyzywa innych adminow -w przeszlosci dostal bana za 16bitow oraz za wyzywanie -nie zna regulaminu rekrutacji |
| |
| | #11 |
|
| Odp: Podanie SNZ|lesiu Imageshack - beztytuuvof.png Faktycznie nie doczytalem do konca :O |
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
ta tak i jeszcze raz tak :P
|
| |
| | #13 |
DObra dajcie mu tego admina bo sienie da z tymi ruskimi wytrzymac kurwa!!!! wejdzie 3 ruskich na serwa i graja na aimach i co to za gra?? JAk by ogarnął godziny wieczorne lesiu to by bylo dobrze |
| |
| | #14 |
|
@up Az tak ciezko napisac jakiemus adminowi? ja akurat jestem 15h/24 na steamie wiec nie jest to taki trud. DAC MU ADMA !! |
| |
| | #15 |
Ty jakbym mial Stem to inna gadka |
| |
![]() |