| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie Desiderata
Witam, oto moje podanie odnośnie propozycji uznania mnie Adminem. Długo się zastanawiałem lecz dzisiejszy dzień spędzony na serverze przeważył szalę ( okolo 20 #@%^&$@ cziterow ). Nick ; Desiderata Steam_ID : STEAM_0:1:10328954 Wiek: 22 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): 7 Na jakich serwerach mam adma?: brak Na jakich serwerach miałem adma?: nie pamiętam gdyż mineło pare lat ( czasy gimnazjum ) Dlaczego ja?: sądzę, że moja osoba pomoże serverowi w walce z "czitami" co uprzyjemni grę Ile dziennie grasz na serwerze?:4-8 godzin aczkolwiek zależne jest to od wiadomo obowiązków Składki płatne przelewowo. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie Desiderata
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=nj3_je2BTgQ]YouTube - ‪WWO- Desiderata‬‏[/ame] jestem na tak za kawałek w nicku |
| |
| | #3 |
| Wiek: 1
hmmm w tym podaniu bede na tak:P jak dobrze pamietam miales chyba bany za kulture czy cos ale to juz chyba przeszlosc. Przydaasz sie:] miejmy nadzieje ze nie bedzie to admin jedno-miesiezczny:P PS apala sie nie sluchaj on tu jest tylko dla ozdoby |
| |
| | #4 |
|
faktycznie był banik za chyba wiazanke na temat Twojego kampienia |
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Jeżeli naprawdę uważacie że @ jest za mało to będę na tak. Zawsze znajdzie się luka gdzie ktoś przyjdzie złoży podanie i napisze ,że @ nie grają i widział czita. A więc kandydata znam rozsądny, myślący, grający mniej lub bardziej . Btw . 8h to trochę chyba przesadziłeś no chyba ,że się nie kładłeś spać i 2 dni Ci się zlały w 1 |
| |
| | #6 |
|
JESTEM NA TAK Bedzie mial kto mnie zastapic Ogolnie Kulturka 3x TAK Przechodzisz dalej |
| |
| | #7 |
| Wiek: 23
ogarek, jasne |
| |
| | #8 |
|
Jestem na Tak Długo siedzi na serwerze.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
wobec tylu pozytywów ja również się zgadzam |
| |
| | #10 |
|
Ogarniety kolo myślę że się nadaje też jestem na TAK
|
| |
| | #11 |
|
na Tak.
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
tak ale masz przestac grac elfem ;p
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 21
nie znam cie zupelnie, ale to przez prace. Popraw takze aktywnosc na forum, jestem za tylko z powodu: "kiedy nie wejde na steam to ktos marudzi, zeby wejsc bo cheater" podkreslam, popraw aktywnosc na forum |
| |
| | #14 | |
|
| Odp: Podanie Desiderata Cytat:
jak nie schizma to ja jak nie ja to abc jak nie abc to schizma i w kolko jak nie ma to wystarczy napisal a nie plakac -.-
| |
| |
| | #15 | |
|
| Odp: Podanie Desiderata Cytat:
]
| |
| |
![]() |