| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie SNZ|Lesiu
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest): w grze SNZ|Lesiu Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:0:37871276 Wiek:16 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10)8/10 Na jakich serwerach mam adma?:Plantacja-fragow.eu Na jakich serwerach miałem adma?:Ornotowice , szkoleni-mordercy,wyhajtowani i kilka tam innych. Dlaczego ja? Ponieważ niby jest dużo adminów ale nie zawsze i często w porach kiedy ja gram jest dużo cheatorow psuje to mi nerwy i reszcie graczom tez się to nie podoba jak biega typ z aimem . Ile dziennie grasz na serwerze?: 4-8h Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): sms / przelew : tak |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie SNZ|Lesiu
Za mało postów trochę. Jestem na TAK.
|
| |
| | #3 |
|
Często jest na serwerze, jestem na TAK.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
grać może i gra. Jak ogarnie z kulturą to może będę na tak Na tą chwilę NIE 1. mamy dużo @ 2. konfliktowy 3. mamy dużo @.... |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
jestem na TAK i to zdecydowane. @bo znam Lesia i wiem że da radę i nie straci mojego zaufania A pare razy gdy wchodziłem na w3r dawno temu to lesiu mi tez pomagal. Uważam że się nadaje tyle ode mnie do cb ABC
|
| |
| | #6 |
|
JESTEM NA TAK Dlugo gra. Ogolnie nie mialem z nim problemow.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 1
| Odp: Podanie SNZ|Lesiu to jakos do mnie nie przemawia edytuj 1 posta i daj cos bardziej sensownego. Dlugo gra to OTTO i co jemu tez admina za to ze dlugo gra?narazie na NIE. napisz cos innego dlaczego to masz byc ty ![]() PS pucant ty nie grasz na war3 wiec nie wiem czemu sie wypowiadasz |
| |
| | #8 |
|
Edytowałem . Schizma moja kulturka ? A Ty jako admin mówisz "Ja pierdole jaka kupa" itd itd... |
| |
| | #9 |
| Wiek: 25
| Odp: Podanie SNZ|Lesiu |
| |
| | #10 |
|
Ok jeżeli tak chcesz to bądz na NIE ale nie spodziewałem się tego po tobie .
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
Nie mam czasu na CSa, ale WC3 jest moim ulubionym serveem (jak jest z kim pograc ). Skoro shizm jest na nie, ze wzgleu na kulture, ja takze. BTW. Czy zauwazyliscie, ze w kazdym podaniu jest co jak "bo jak ja gram to nie ma admina i jest pelno cheaterow" |
| |
| | #12 |
|
Dobra do zamknięcia .
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 21
Podanie odrzucone.
|