| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Odp: Podanie Admin Ficu !
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest): Ficu ! Steam_ID (jeśli steam): Wiek:18 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10):10 Na jakich serwerach mam adma?:mialem wielokrotnie iniedawno zamknolem soja siec serwerow ![]() Na jakich serwerach miałem adma?:FFA,4FUN,WAR3FT,TP Dlaczego ja?:Jestem doswiadczonym adminem. Zawsze jestem wieczorami do poznej nocy:P w dzien tez mi sie czesto zadarza ale jak wiadomo robota od cs wazniejsza ![]() Dzis praktycznie caly dzien spedzilem na serwie i natknolem sie na 3heatow i akurat nie bylo admina![]() Ile dziennie grasz na serwerze?:4-6h zalezy od dnia czasami nawet wiecej Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): przelew jesli nie sprawia to problemu. ![]() Z powazaniem Ficu ! zapomnialem o steam STEAM_0:1:31101523 0 00:29 48 0 |
| |
| | #2 |
|
Rzadko Cie widze na serwerze, Jestem na Nie Z psychostatów narazie masz 11h ogólnie, jeżeli dopiero teraz zacząłeś swoją przygodę z Voltą, to napisz za jakiś czas podanie, Napewno zmienie zdanie jak Ciebie lepiej poznam |
| |
| | #3 |
| Wiek: 1
| Odp: Podanie Admin Ficu ! |
| |
| | #4 |
|
Efix nie zgadzam sie z twoja wypowiedzia poniewaz, gdy ja gralem przed tem ciebie nie znalem spedzilem na tym serwerze duzo czasu ale mialem rok przerwy z powodu wlasnego serwera. co do demka moglem ale jakis inny ziomek krecil nie pamietam nicku |
| |
| | #5 |
| Wiek: 1
do zamkniecia kolega chyba nie czytal regulaminu skladania podania ~closed plz |
| |
| | #6 |
|
| Odp: Podanie Admin Ficu ! Kolego to jest tylko moja opinia, nie przejmuj sie i nie odpisuj, raz sie nie uda, lecz ktoryms razem sie uda. Pograj, daj sie poznac ludziom i na pewno ponad polowa zmieni zdanie.
|
| |
| | #7 | |
| Wiek: 23
| Odp: Podanie Admin Ficu ! Cytat:
A Ficu już u nas kiedyś grał... i to długo. Jest mało adminów więc można dać mu szansę. Tak. | |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
Refresh. j/w PsychoStaty nie działają idealnie, więc tylko oceniać na znajomości z kandydatem. |
| |
| | #9 |
| Wiek: 25
2 posty na forum Ostatnio go widziałem trochę nie powiem, że nie . Ale widzę go chyba do 3-4 dni więc też mało. A @ wydaję mi się ,że starczy. NIE |
| |
| | #10 |
|
tak jak up, wydaje sie ze jest juz dosyc adminow (rozowy, skwarek i laga wrocili)
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 25
| Odp: Podanie Admin Ficu ! Podanie Odrzucone ! |
| |
![]() |