| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #1 |
|
| Admin GoD :P
Nick w grze: GoD is Dead ID Stem: steama mam ale nie mam czasu zobaczyc ID wiek:17 bedzie 18 w tym roku Znajomosc konsoli AmxModMenu:6/10 Na jakich serwerach mam admina: brak Na jakich serwerach miałem admina?:mialem kiedys z 3 ipol lata temu na starym koncie nie pamietam nazwy:( Dlaczego ja?:hmmmm uwazam ze ja poniewarz ogarniety jestem ,caly czas siedze na servie i wkurza mnie jak widzie czitow PS. Prosze nie smiejcie sie z moich bledow mam dyslesje:( Ile dziennie grasz na serwerze?: w tygodniu 2-3 godz a w weekendy 4 i pol godz Czy będę płacił OBOWIĄZKOWE skladki: moze ,oczywiscie ze tak brudasy |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Admin GoD :P za to podejście jestem na NIE (np. bedzie sytuacja, że jest skarga a ty dopiero po kilka h, kilku dniach odpiszesz, bo wcześniej się nie chciało... lub bedziesz musiał dać UB, a tobie się w cs nie bedzie chciało wchodzić...)
|
| |
| | #3 |
|
| Odp: Admin GoD :P
Elfix ,rozumiem cie ale jak nie mam adma to po co mam wchodzic na forum raz na jakis czas wchodze a jak bede mial adma to bede siedzial na forum przeciez logiczne chyba ---------- Wiadomość dodana o 17:17 ---------- a na cs nie moge teraz wejsc bo siedze na laptopie a na kompie mam cs a komp mi sie popsol nie chcial sie wlaczyc i juz dziala ---------- Wiadomość dodana o 17:19 ---------- a na cs nie moge teraz wejsc bo siedze na laptopie a na kompie mam cs a komp mi sie popsol nie chcial sie wlaczyc i juz dziala |
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
Niestety jestem na NIE. Owszem jesteś stałym graczem ítp ale nie uczysz się na błędach ![]() Lubie czasem z tobą pożartować, ale tobie wymyka się to spod kontroli zbyt często ![]() Zbyt pyskaty no i nie używasz nigdy mikro. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
| Odp: Admin GoD :P |
| |
| | #6 |
|
skuzz ,daj mi szanse wczoraj bylem pijany i nie kontrolowalem sie |
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
Ehh... i co ja mam z tobą zrobić? Podanie niekompletne, bo nie ma SID, nazwałeś mnie "dobrym pieskiem", kiedy poprosiłeś o scouty, a ja zmieniłem mapkę, bo taką chciałeś, więc na ten moment jestem na NIE, po mimo tego, że jesteś ogarnięty kulturalny itp.
|
| |
| | #8 |
|
no name na zartach sie nie znasz? nie mow ze bedziesz mial do mnie uraz do konca zucia
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
Znam się na żartach, bo to nie jest powodem, dlaczego jestem na nie , tylko podanie |
| |
| | #10 |
Ja będę niestety na nie. Wiesz sorki, ale teraz widać jakie masz podejście do tego admina. Co do gry na serwie: 1. Jak wchodzisz na serw to skończ wyzwierzać z tekstami typu siema boty itp...(to nikogo nie śmieszy) 2. W ogóle mikro nie używasz. 3. Jak dostaniesz adma to co 2 mapkę będą scouty... także spoko xD Po 4. Bo śniegxD A co do forum to praktycznie się nie wypowiadasz w żadnym temacie na diablo. Nie ingerujesz w życie forum. Kompletna klapa. Zmień swoje podejście i do forum i do gry to zobaczymy... |
| |
| | #11 |
| |
| | #12 |
Nawet ja mam więcej ... i on dostał adma a ja nie za brak postów |
| |
| | #13 |
| |
| | #14 |
| Wiek: 16
bylym na tak gdyby nie to ze 1.jestes wredny w stosunku do mnie :P 2. popieram yea ze byly by same scouty 3.skuz ma racje nie uczysz się na błędach 4. jestes malo ogarniety ![]() a pijany admin sie nie sprawdza wiesz mi |
| |
| | #15 |
| Wiek: 28
| Odp: Admin GoD :P No to masakra jest normalnie xD ![]() Wracając do tematu nie ma żadnej poprawy od twojego ostatniego podania xD Zero zainteresowania forum totalne olewanie podania skoro ktoś dał wzór trzeba go uzupełniać Twój SID był w poprzednim podaniu 26 STEAM_0:0:16629838 ![]() Widzisz jednak opłaca się zaglądać na forum xP NIE |
| |
![]() |
| Tagi |
| admin |