| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #16 | |
| Wiek: 17
| Odp: Admin GoD :P
Coś jeszcze zauważyłem Cytat:
A co do dysekcji to nie wiem czemu się przyznajesz. Jak piszesz posta to słownik w rękę i się pisać nauczysz. Ale trzeba chęci. Ale jak wolisz sobie robić siarę to twoja sprawa. | |
| |
| | #17 |
| Wiek: 15
jako jedyny bede na tak gra duzo a poza tym wszystko jest za tym zebym byl na nie ale jestem na tak |
| |
| | #18 |
| Wiek: 18
God ja nie mówię w zasadzie o dzisiejszej nocce bo to było nawet zabawne zboczuchu ![]() Chodzi np o tą sytuację co mnie wkurwiałeś, ja żeby nie dać Ci bana bawiłem się w różne zajebiste bindy i komendy a ty nadal swoje, że aż bana zarobiłeś ![]() Nawet nagrałem sobie demo jak z respa wyjść nie możesz |
| |
| | #19 |
5 głosów na Nie.
|
| |
| | #20 |
| Wiek: 16
nie chce nic mówić ale kiedyś nie było dysleksji dysgrafii itd tylko było się idiota |
| |
| | #21 |
ah pihol ty rolniku jesteś zacofany. czasy się zmieniają. Ps. dinozaury wyginęły... |
| |
| | #22 |
|
Pichol z katowic to nie rolnik a górnik :P . Zakopał sie i siedzi . A wracając do tematu God'a . Nie byłbym pewien czy ty masz 18 lat oO . Lubie cie i szanuje ale 18 lat bym ci nie dał . Mikro wgl sie nie udzielasz i troszkę pyskujesz . Ale jak poprawiłbyś się to dałbym ci szanse |
| |
| | #23 |
Co do wieku ? To jestem Przekonany w 100% że nie ma nawet 16 lat.
|
| |
| | #24 |
| Wiek: 21
| Odp: Admin GoD :P Podanie odrzucone. |
| |
![]() |
| Tagi |
| admin |