| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
|
| | #1 |
| Wiek: 17
| [Admin] Kroliczek :*
Nick w grze: Kroliczek :* Steam_ID (jeśli steam):STEAM_0:0:29315689 Wiek:17 Znajomość konsoli AmxModMenu: 7/10 (Każdy uczy się na serii prób i błędów). Na jakich serwerach mam admina?: --- Na jakich serwerach miałem admina?: Kampno / Fragged / Wiaderko Dlaczego ja?: 1.Ponieważ brak adminów jest dołujacy {(przynajmniej jak ja gram) nie zawsze ] . 2. Jak każdy nie lubię grać z "Cziterami". Ile dziennie grasz na serwerze?: Szcześliwi czasu nie liczą więc hmm... 30 min - 5 h Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? 10 Dnia miesiąca przelew . |
| |
| | #2 |
| Wiek: 15
| Odp: [Admin] Kroliczek :*
jestem na tak ogarnia i jest spoko dlugo gra
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Nie za osobowość plus forum |
| |
| | #4 |
| Wiek: 4
Jestem jak najbardziej na TAK. Gra dużo , informuje mnie o cziterach podszywkach itp gdy mnie nie ma na serwie , ale mam włączony Steam. Myśle , że można dać mu szanse |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
jestem na tak gość ogarnia dużo gra a osobowości ma w porządku zresztą zaczyna się sezon "feriowy" czyli dużo osób będzie grac wiec admin się przyda |
| |
| | #6 |
|
Za ![]() Ogarniety |
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
W zasadzie powinienem być na nie, bo nie lubi odemnie dostawać, zwłaszcza wtedy kiedy bram baalem (ale nikt nie lubi kiedy nim gram ), więc jestem na tak, ponieważ jest ogarnięty, kulturalny jak każdy admin i lubie go wkurzać baalem |
| |
| | #8 |
|
Nie! 6 postów, z forumowiczów nikt go pewnie nie zna.. Poza tym miałeś podać sid a nie nick steam...
|
| |
| | #9 | |
| Odp: [Admin] Kroliczek :* Cytat:
| |
| |
| | #10 |
| Wiek: 28
na NIE ze względu na 6 postów only xP Napisz trochę sensownych postów bez spamu nie potrzebnego i może zmienię zdanie xP dajj się poznać na forum xP <ganja>
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 22
za mało postów sorki ale jestem na nie i jak chcesz to nad gonić nie spamuj byle czego. |
| |
| | #12 |
A ja bym mu dał szansę . Pomimo iż mamy kilkunastu adminów, w godzinach porannych nikogo nie ma ,a króliczek pojawia sie . Człowiek ogarnięty i rozumny . Nadaję sie w 100 % na admina . .. A posty nie są takie ważne . Lepiej jak powie raz coś mądrego na forum niż 600 razy ,a coś bezsensownego . Wiem moja zdanie sie mało liczy ale nie pogniewacie chyba jak wypowiem sie i ja . |
| |
| | #13 |
| Wiek: 22
ja w poniedzialek wracam do czynnej gry:P więc raczej bedzie jakis admin popoludniu |
| |
| | #14 |
| Odp: [Admin] Kroliczek :* |
| |
| | #15 |
Dobra jeśli chodzi o posty moja odpowiedz brzmi tak : Nie chcę "spamować" na innych "działach" prócz Diablo . Nie gram nigdzie indziej niż DiabloMod więc mam najmniej do powiedzenia na innych serwerach (co za tym idzie mała liczba postów). A spamować też nie będę żeby forum nie zaśmiecać To tyle z mojej stronny .Dziękuję. |
| |
![]() |
|