Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod

Zamknięty temat

Odsłon tematu: 955  
Stare 22-01-12, 21:53   #46

Odp: [Admin] Kroliczek :*

Cytat:
Chciałem dać mu szansę, ale jak zaczął pocić mordę jeszcze nawet tu to ni chuja. Trochę pokory kurwa.

A Tobie kultury

Stare 22-01-12, 22:03   #47

^Korzen

11 aktywnych adminów to wcale nie jest dużo. Zresztą w przeciągu kilku najbliższych dni zostanie ogłoszona rekrutacja na nieco ulgowych warunkach - po prostu trzeba uzupełnić administrację serwera do danej liczby adminów, bo ludzi jest co raz mniej, a co za tym idzie składek jest co raz mniej. A póki co niestety musimy utrzymywać się na bieżąco z powodów ogólnie znanych...

Stare 22-01-12, 22:04   #48

Skuzz

Czasem trzeba dokładnie. Zresztą Ciebie to nie dotyczy, a Królik wie o co biega Ale masz rację, powinienem używać mniej wulgaryzmów, a ty odwiedzić logopede.

Stare 22-01-12, 22:39   #49

Nie, mysle ze moja dykcja jest jak najbardziej poprawna.

Stare 23-01-12, 00:03   #50

Szanowni Panowie . Więc tak rzadko piszę na forum bo czasem nawet nie ma sensu. Wypowiadam się na tematy tylko mi znajome. Wiem że praktycznie nie liczy się tu mój głos ale po tym co tu widzę muszę się wypowiedzieć. Znam tu was wszystkich gram bardzo długo na tym serwerze. Wymagacie panowie kultury osobistej (według was to podstawa) a co reprezentujecie tutaj swoimi wypowiedziami. Kultura powinna dotyczyć tego jak się zachowujemy i w grze i na forum. Ja jej w grze zbytnio nie mam ku..y i ch..e sypie ciągle ale jestem obiektywny i nie obrażam graczy. Wasze wypowiedzi w stosunku do króliczka niejednokrotnie były obrażające jego osobę jednak starał się bronić z honorem i kulturą. Gram bardzo często i ciągle go widzę jak gra lub siedzi na spect i obserwuje podejrzanych typów.
I jest on warty mojej wypowiedzi na jego temat. Jest naprawdę w porządku graczem. I on jak mało kto naprawdę nadaję się na admina tak na forum mało piszę ale może tak jak ja śledzi wszystko na bieżąco

---------- Wiadomość dodana o 01:03 ----------

Zastanówcie się dobrze bo taki człowiek wam się przyda takich ze świeczką szukać. Zdarzały mu się wpadki na początku gry na tym serwerze ale on jednak nie zraził się tylko zastosował się do upomnień pracował nad tym jak go ludzie spostrzegają i u mnie wypracował sobie potężnego PLUSA jak stąd do ch.j wie gdzie Z tą wiadomością zwracam się głównie do Adminów których najbardziej szanuje i podziwiam za obiektywność a mianowicie Bad Razjel Mardog Veslo rozumie z racji swoich powodów nie przebywacie zbyt często na serwerze i nie mieliście możliwości poznać króliczka w grze ale jest on naprawdę warty polecenia

Stare 23-01-12, 06:22   #51

kubba007

Cytat:
Zamieszczone przez Jack_007 Zobacz posta
Szanowni Panowie . Więc tak rzadko piszę na forum bo czasem nawet nie ma sensu. Wypowiadam się na tematy tylko mi znajome. Wiem że praktycznie nie liczy się tu mój głos ale po tym co tu widzę muszę się wypowiedzieć. Znam tu was wszystkich gram bardzo długo na tym serwerze. Wymagacie panowie kultury osobistej (według was to podstawa) a co reprezentujecie tutaj swoimi wypowiedziami. Kultura powinna dotyczyć tego jak się zachowujemy i w grze i na forum. Ja jej w grze zbytnio nie mam ku..y i ch..e sypie ciągle ale jestem obiektywny i nie obrażam graczy. Wasze wypowiedzi w stosunku do króliczka niejednokrotnie były obrażające jego osobę jednak starał się bronić z honorem i kulturą. Gram bardzo często i ciągle go widzę jak gra lub siedzi na spect i obserwuje podejrzanych typów.
I jest on warty mojej wypowiedzi na jego temat. Jest naprawdę w porządku graczem. I on jak mało kto naprawdę nadaję się na admina tak na forum mało piszę ale może tak jak ja śledzi wszystko na bieżąco

---------- Wiadomość dodana o 01:03 ----------

Zastanówcie się dobrze bo taki człowiek wam się przyda takich ze świeczką szukać. Zdarzały mu się wpadki na początku gry na tym serwerze ale on jednak nie zraził się tylko zastosował się do upomnień pracował nad tym jak go ludzie spostrzegają i u mnie wypracował sobie potężnego PLUSA jak stąd do ch.j wie gdzie Z tą wiadomością zwracam się głównie do Adminów których najbardziej szanuje i podziwiam za obiektywność a mianowicie Bad Razjel Mardog Veslo rozumie z racji swoich powodów nie przebywacie zbyt często na serwerze i nie mieliście możliwości poznać króliczka w grze ale jest on naprawdę warty polecenia
Posłuchaj, oni go nie obrażają, tylko piszą o nim opinie, a z opiniami się nie dyskutuję, odpowiadając, kłócąc się bezsensu.
2. Osoba rekrutowana nie powinna wdawać się w zbędne dyskusje z prowokatorami, bądź sama wymuszać przyspieszenie głosowania i decyzji o przyjęciu do grona administracji serwera.
Jeśli ktoś chce dostać admina powinien przeczytać, regulamin, ja bym w ogóle takiego podania nie brał pod uwagę. Admin nie tylko musi wykazywać się kulturą w grze, ale i na forum. Osobiście go nie znam, ale po tym spamie w podaniu jakie jest dałbym nie.
PS:
Cytat:
Bad Razjel Mardog Veslo rozumie z racji swoich powodów nie przebywacie zbyt często na serwerze i nie mieliście możliwości poznać króliczka w grze ale jest on naprawdę warty polecenia
Właśnie dlatego powinien pisać na forum udzielać się, a jak tego nie robił to teraz ma dużo nie.

Stare 23-01-12, 15:14   #52

pichol

a może skończymy ta bezsensowna kłótnie na bezsensowne tematy i poczekamy na decyzje tak lub nie!!!!???

Stare 23-01-12, 18:51   #53

xKrzysi3k

Przeczytałem te wszystkie wasze posty śledząc je na bieżąco i teraz może ja się wypowiem.

1. To, że nie pisze postów nie oznacza, że nie przegląda forum. Jak sam wcześniej wspomniał interesuje go tylko i wyłącznie dział DiabloMod'a, a że nie ma nic do powiedzenia w danej sprawie to po prostu nie spamuje bezsensownie. - bo po co?

2. Co do jego zachowania na serwerze, czy też kultury nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie nadużywa mikrofonu, a jak już coś mówi to raczej sensownie, oraz nie używa wulgarnych słów. - przynajmniej nie byłem tego świadkiem

3. Jest często obecny na serwerze, więc w jakimś stopniu będzie to korzyścią dla serwera.

4. Nie miałem możliwości prowadzić z nim rozmowy, ale po tym co widziałem/słyszałem na serwerze śmiało mogę stwierdzić, że jest bardziej odpowiednią osobą na to stanowisko niż niektórzy z obecnych adminów. - nie dociekajcie kogo mam na myśli

Jeżeli chodzi o mnie masz jak najbardziej głos na TAK.

Stare 23-01-12, 21:05   #54

^Korzen

Niech stracę, mimo tych głosów przeciw i dokładnych wyliczań i dyskusji - rekrutację akceptuję. Jeśli nie będzie się sprawować odpowiednio to flagi po prostu zostaną odebrane, bawić się na pewno nie będziemy. A chłopak tym bardziej będzie mieć większą motywację do lepszej pracy wiedząc, że jest pod obserwacją. Także:

Zostajesz przyjęty!

Proszę uiścić opłatę (do wyboru):
  1. Przelew 11zł lub SMS 23,37zł na okres 1mc
  2. Przelew 25zł za okres 3mc.
Kod zwrotny wraz ze steam id i serwerem gdzie uzyskałeś zgodę na admina, proszę podać na PM do użytkownika
^Korzen lub Radeon

Dane płatności SMS:
SMS o treści HPAY.VOLTA5 na numer 91955 koszt sms 19zł bez VAT (23,37 zł z VAT)

Dane do przelewu:
Dane odbiorcy: Serwis Volta-sq.pl
09 1140 2004 0000 3002 7323 8628
Tytuł:
"Twój nick" admin volta

Płatności SMS obsługuje firma:

Usługa jest dostępna w sieciach Cyfrowy Polsat, Orange, Play, Plus, Sferia, T-Mobile orz wszystkich sieciach wirtualnych MVNO (np. Aster, GaduAir, mBank mobile).
*Muffin* pomógł ten post.

Zamknięty temat