| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
|
| | #46 | |
|
| Odp: [Admin] Kroliczek :* Cytat:
A Tobie kultury | |
| |
| | #47 |
| Wiek: 20
| Odp: [Admin] Kroliczek :*
11 aktywnych adminów to wcale nie jest dużo. Zresztą w przeciągu kilku najbliższych dni zostanie ogłoszona rekrutacja na nieco ulgowych warunkach - po prostu trzeba uzupełnić administrację serwera do danej liczby adminów, bo ludzi jest co raz mniej, a co za tym idzie składek jest co raz mniej. A póki co niestety musimy utrzymywać się na bieżąco z powodów ogólnie znanych...
|
| |
| | #48 |
| Wiek: 18
Czasem trzeba dokładnie. Zresztą Ciebie to nie dotyczy, a Królik wie o co biega Ale masz rację, powinienem używać mniej wulgaryzmów, a ty odwiedzić logopede.
|
| |
| | #49 |
|
Nie, mysle ze moja dykcja jest jak najbardziej poprawna.
|
| |
| | #50 |
|
Szanowni Panowie . Więc tak rzadko piszę na forum bo czasem nawet nie ma sensu. Wypowiadam się na tematy tylko mi znajome. Wiem że praktycznie nie liczy się tu mój głos ale po tym co tu widzę muszę się wypowiedzieć. Znam tu was wszystkich gram bardzo długo na tym serwerze. Wymagacie panowie kultury osobistej (według was to podstawa) a co reprezentujecie tutaj swoimi wypowiedziami. Kultura powinna dotyczyć tego jak się zachowujemy i w grze i na forum. Ja jej w grze zbytnio nie mam ku..y i ch..e sypie ciągle ale jestem obiektywny i nie obrażam graczy. Wasze wypowiedzi w stosunku do króliczka niejednokrotnie były obrażające jego osobę jednak starał się bronić z honorem i kulturą. Gram bardzo często i ciągle go widzę jak gra lub siedzi na spect i obserwuje podejrzanych typów. I jest on warty mojej wypowiedzi na jego temat. Jest naprawdę w porządku graczem. I on jak mało kto naprawdę nadaję się na admina tak na forum mało piszę ale może tak jak ja śledzi wszystko na bieżąco ---------- Wiadomość dodana o 01:03 ---------- Zastanówcie się dobrze bo taki człowiek wam się przyda takich ze świeczką szukać. Zdarzały mu się wpadki na początku gry na tym serwerze ale on jednak nie zraził się tylko zastosował się do upomnień pracował nad tym jak go ludzie spostrzegają i u mnie wypracował sobie potężnego PLUSA jak stąd do ch.j wie gdzie Z tą wiadomością zwracam się głównie do Adminów których najbardziej szanuje i podziwiam za obiektywność a mianowicie Bad Razjel Mardog Veslo rozumie z racji swoich powodów nie przebywacie zbyt często na serwerze i nie mieliście możliwości poznać króliczka w grze ale jest on naprawdę warty polecenia |
| |
| | #51 | ||
|
| Odp: [Admin] Kroliczek :* Cytat:
2. Osoba rekrutowana nie powinna wdawać się w zbędne dyskusje z prowokatorami, bądź sama wymuszać przyspieszenie głosowania i decyzji o przyjęciu do grona administracji serwera. Jeśli ktoś chce dostać admina powinien przeczytać, regulamin, ja bym w ogóle takiego podania nie brał pod uwagę. Admin nie tylko musi wykazywać się kulturą w grze, ale i na forum. Osobiście go nie znam, ale po tym spamie w podaniu jakie jest dałbym nie. PS: Cytat:
| ||
| |
| | #52 |
| Wiek: 16
a może skończymy ta bezsensowna kłótnie na bezsensowne tematy i poczekamy na decyzje tak lub nie!!!!???
|
| |
| | #53 |
| Wiek: 19
Przeczytałem te wszystkie wasze posty śledząc je na bieżąco i teraz może ja się wypowiem. 1. To, że nie pisze postów nie oznacza, że nie przegląda forum. Jak sam wcześniej wspomniał interesuje go tylko i wyłącznie dział DiabloMod'a, a że nie ma nic do powiedzenia w danej sprawie to po prostu nie spamuje bezsensownie. - bo po co? 2. Co do jego zachowania na serwerze, czy też kultury nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie nadużywa mikrofonu, a jak już coś mówi to raczej sensownie, oraz nie używa wulgarnych słów. - przynajmniej nie byłem tego świadkiem 3. Jest często obecny na serwerze, więc w jakimś stopniu będzie to korzyścią dla serwera. 4. Nie miałem możliwości prowadzić z nim rozmowy, ale po tym co widziałem/słyszałem na serwerze śmiało mogę stwierdzić, że jest bardziej odpowiednią osobą na to stanowisko niż niektórzy z obecnych adminów. - nie dociekajcie kogo mam na myśli Jeżeli chodzi o mnie masz jak najbardziej głos na TAK. |
| |
| | #54 |
| Wiek: 20
Niech stracę, mimo tych głosów przeciw i dokładnych wyliczań i dyskusji - rekrutację akceptuję. Jeśli nie będzie się sprawować odpowiednio to flagi po prostu zostaną odebrane, bawić się na pewno nie będziemy. A chłopak tym bardziej będzie mieć większą motywację do lepszej pracy wiedząc, że jest pod obserwacją. Także: Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru):
^Korzen lub Radeon Dane płatności SMS: SMS o treści HPAY.VOLTA5 na numer 91955 koszt sms 19zł bez VAT (23,37 zł z VAT) Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Serwis Volta-sq.pl 09 1140 2004 0000 3002 7323 8628 Tytuł: "Twój nick" admin volta Płatności SMS obsługuje firma: ![]() Usługa jest dostępna w sieciach Cyfrowy Polsat, Orange, Play, Plus, Sferia, T-Mobile orz wszystkich sieciach wirtualnych MVNO (np. Aster, GaduAir, mBank mobile). |
| |
![]() |
|