| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 4
| Admin aQua
Nick w grze: aQua Steam_ID (jeśli steam):176 STEAM_0:1:18116912 Wiek:16 Znajomość konsoli AmxModMenu:8/10 Na jakich serwerach mam admina?: - Na jakich serwerach miałem admina?: CsAs (Counter strike Anielski Skill) Dlaczego ja?: Jestem ogarnięty i zawsze staram się służyć pomocą.Na serwerze gram od dłuższego czasu z przerwami (wcześniej grałem rówznież na deathrunie).Na forum nie spędzam dużo czasu , ale to się zmieni . Ile dziennie grasz na serwerze?: w weekendy 4-5h w dni szkolne 2/3h Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? Tak (sms 23.18zł) Z góry dzięki za pozytywne wypowiedzi Pozdrawiam. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Admin aQua
Jestem gotów byc na TAK Gra ostatnio coraz więcej, nie jest problematyczny ![]() I odpracował warny ![]() Myśle, że nie powinien zawieść. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
| Odp: Admin aQua Jestem na TAK Gra coraz częściej, dogaduje się dobrze z innymi graczami aa |
| |
| | #4 |
|
| Odp: Admin aQua jestem na TAK dużo gra, pomaga czasami myślę że powinien dostać szanse |
| |
| | #5 |
|
A ja jestem na Nie , na diablo jest zbyt duzo adminow. Zawsze jakis jest. Sory.
|
| |
| | #6 |
nom racja za duzo adminow juz jest
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
Co prawda to prawda, ale mimo to jestem na tak, bo jest ogarnięty, każe mojemu bratu mnie pozdrowić i jak do tej pory nie miałem z nim problemów |
| |
| | #8 |
|
Jestem na TAK, grałem z nim już długo, wydaje się ogarnięty:P
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 22
Dla mnie też troszke za dużo adminów :P Rekrutacja powinna być już zamknięta. Od kiedy mnie niema chyba 4-5 adminów rekrutowano |
| |
| | #10 |
| Odp: Admin aQua |
| |
| | #11 |
| Wiek: 17
Ja jestem na tak ponieważ jest ogarnięty i jest często na serwie. nie przeklina i nic. jest spoko |
| |
| | #12 |
| Wiek: 15
jestem na tak aQua jest spoko Im więcej adminów tym lepiej |
| |
| | #13 |
|
Adminów nigdy nie jest za dużo. Pamiętam czasy jak było chyba ponad 20, a nie raz było zero adminów i same czity na serwie...
|
| |
| | #14 |
|
Jestem na Tak i zgadzam się z Mardim
|
| |
| | #15 |
|
Jestem na Tak Jeśli ktoś ma problem pomoże . Często jest na servie. I tak apropo nie zawsze jest jakis admin na servie ... |
| |
![]() |