| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #1 |
|
| SeCiK Wróciłem
Witam stara gwardie Volty. Nowych jak poznam to przywitam, jak nie to bede mial ich w dupie )Nick w grze: SeT Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:1:14066947 Wiek: 19 Znajomość konsoli AmxModMenu: 7/10 Na jakich serwerach mam admina?: Brakl Na jakich serwerach miałem admina?: Hmmm on sie jakos tak dziwnie zwał, Volta czy jakos tak ![]() Dlaczego ja?: Mysle ze za czasow gdy bylem adminem, sprawowalem sie dobrze. teraz mam duzo czasu na gre, ktora poswiecam w/w serverowi Ile dziennie grasz na serwerze?: 1-4 godzin. Czy będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ?: Pewnie ze tak |
| |
| | #2 |
|
| Odp: SeCiK Wróciłem
Na tak, miał tu admina oraz jest ogarnięty ale oprócz tego pamiętam go za czasów Starej volty gdzie grało się z nim dużo i mile. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 28
Na tak całkiem ogarnięty i wogóle i przy okazji chyba musisz tylko wpłacić i sprawa załatwiona xD JA wpłaciłem a adma nie ma !!!!!
|
| |
| | #4 |
|
na tak, stary i znany
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
JEzu pierwsza charakterystyczna osoba na diablo którą poznałem ile to kurwa lat temu było :OOOO TAK za to że już miał adma a na diablo przydadzą się ręce do pomocy. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
Jestem na NIE, gdyż jest brudasem i wyszedł z wprawy w ssaniu pod biurkiem, także tego... akcepted ;d
|
| |
| | #7 |
|
No nie wierze!! Secik kurwa stara pizda xD Na TAK pod warunkiem, że znowu zaczniesz ssać każdemu z diablo, H@ i AS |
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
| Odp: SeCiK Wróciłem |
| |
| | #9 |
|
dziwek nie przyjmujemy ![]() pozdro leszczu ;d |
| |
| | #10 |
Tak tak i jeszcze raz tak !!!!! Stara dupa wraca na serwer.... Jeszcze zeby sie kostek macmar zebrali w sobie i mardog moglby pograc troche ![]() ^ stara ekipa o jeszcze pucant ^ i veslo i kurna serwer zajebisty Towdi mogly jeszcze wiecej grac!!! Ja pierdole zebralo mi sie na wspomnienia < placze>
|
| |
| | #11 |
Panie Darku a my tez mozemy ? ++ |
| |
| | #12 |
|
Won razjel. Strasznie fajnie czlowiekowi sie czyta takie pierdoly jakie wypisujecie. Dzieki za pamiec. :] Nie przypuszczalem ze ODIN jeszcze zyje. Mardog, nie przelewaj swoich problemow na mnie |
| |
| | #13 |
|
Wiesz miałem śmierć przed oczami ale chuj w nią wbiłem i poszedłem dalej ;d fajnie ze wrociles cipko )!
|
| |
| | #14 |
|
TOI chwali CI sie to. A Vincent? Zyje ten amerykanski polak? |
| |
| | #15 |
| Wiek: 22
Nie kojarzę go! ale skoro mówicie że dobrze ssie to jestem na Tak :P |
| |