| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #16 |
|
| Odp: SeCiK Wróciłem
Veslo, bo ja tutaj bylem jak Ty w pieluchy jeszcze robiles |
| |
| | #17 |
| Wiek: 22
no widzisz |
| |
| | #18 |
| Wiek: 15
Ja gościa nie kojarze a gram na diablo chyba 10 miesięcy ale jestem na tak jak on lubi ssać xDDD mi też możesz xDDD
|
| |
| | #19 | |
| Wiek: 20
| Odp: SeCiK Wróciłem Cytat:
![]() Ps. Volta zarówno jako strona jak i społeczność istnieje ZNACZNIE DŁUŻEJ niż 10 miesięcy - gdy zaczynaliśmy, prawdopodobnie ty srałeś jeszcze w majty | |
| |
| | #20 |
| Wiek: 16
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AH ssij kuszkowi secik ! elo :* |
| |
| | #21 |
| Wiek: 19
No dobra, my się jeszcze nie znamy , ale patrząc na te wszystkie wypowiedzi również jestem na TAK. Szkoda tylko, że Kowal sobie odpuścił DM i adma, no ale wszystkiego mieć niemożna |
| |
| | #22 |
| Wiek: 21
jak nie, jak tak |
| |
| | #23 |
| Wiek: 21
Jeszcze raz jakiś TĘPY CHUJ będzie nie na temat spamował to dostanie ostrzeżenie, a mocniejsi kolorem dostaną sowity bonus qrwa. A co do podania. Kiedyś miał adma młody dinozaur, więc chyba się nadaje na "wpłaty pod biurko". |
| |
| | #24 |
|
Z 8 Lat juz towarzystwo istnieje |
| |
| | #25 |
|
Jestem na Tak
|
| |
| | #26 |
| Wiek: 19
oczywiście że tak secik stara picza ;D |
| |
| | #27 |
| Wiek: 20
Nie ma sensu żeby podanie dalej leżało, tak więc: Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru):
^Korzen lub Radeon Dane płatności SMS: SMS o treści HPAY.VOLTA5 na numer 91955 koszt sms 19zł bez VAT (23,37 zł z VAT) Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Serwis Volta-sq.pl 09 1140 2004 0000 3002 7323 8628 Tytuł: "Twój nick" admin volta Płatności SMS obsługuje firma: ![]() Usługa jest dostępna w sieciach Cyfrowy Polsat, Orange, Play, Plus, Sferia, T-Mobile orz wszystkich sieciach wirtualnych MVNO (np. Aster, GaduAir, mBank mobile). |
| |
![]() |