| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Admin No name
Nick w grze: No name Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:1:18147367 Wiek: 19 Znajomość konsoli AmxModMenu: Ogólnie wiem co i jak, a czego nie wiem (a mało tego jest) to się nauczę ![]() Na jakich serwerach mam admina?: Obecnie nie posiadam na żadnym innym. Na jakich serwerach miałem admina?: Jeszcze nie byłem. Dlaczego ja?: Bo jestem kulturalny, ogarnięty i lubię "czystą" grę. Ile dziennie grasz na serwerze?: Różnie, 1-4 godzin. Czy będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ?: Skoro trzeba to TAK. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Admin No name
Jestem na TAK ze względu na jego osobowość. Nigdy nie słyszałem żeby się spinał. I dużo gra oraz pomaga innym adminom |
| |
| | #3 |
Pff jemu to nawet bez podania powinni dac Adma Jasne Ze tak |
| |
| | #4 |
| Wiek: 22
Hmm.... No Name na admina? hmm... Kolejny Admin któremu się będzie nudzić i będzie mnie slapował bo go zabiłem Hmmm..... No cóż jestem na "TAK" xD |
| |
| | #5 |
Nie znam Cie w ogóle - moze dlatego ze malo gram. Ale nie widzialem na Ciebie skarg , moge byc na Tak , jestem okiem na serwie wiec jak cos odwalisz to bede wiedzial . ++ |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Ja jestem na tak. Nie klnie, ogarnia.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
jeśli to ten no name którego pamiętam to jak najbardziej za miło się z nim grało, nie było spięć, ogólnie w porządku |
| |
| | #8 |
| Wiek: 4
Jestem jak najbradziej na TAK. Gra dużo , jest kulturalny , pomaga adminom.Wiec chyba nie ma żadnych przeszkód żeby został adminem , a AMX jest łatwe do ogarnięcia |
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
Zaaa Pamiętam jeszcze sprzed mojej przerwy. Ogarniał, często na serwiei kulturka. |
| |
| | #10 |
|
jak najbardziej za , Przydadzą się admini . Ogarnia , kulturalny .
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 20
Jestem skłonny przechylić się na Tak, ze względu na to, że jest jedną z 3 osób które informują mnie o cziterach na diablomodzie.
|
| |
| | #12 |
Jestem za, poniewaz nie podpadl mi niczym.
|
| |
| | #13 |
|
| Odp: Admin No name |
| |
| | #14 |
| Wiek: 16
Nick mnie zniechęca, ale na Tak xd Nie podpadł mi.
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 21
| Odp: Admin No name Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru):
^Korzen lub Radeon Dane płatności SMS: SMS o treści HPAY.VOLTA5 na numer 91955 koszt sms 19zł bez VAT (23,37 zł z VAT) Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Serwis Volta-sq.pl 09 1140 2004 0000 3002 7323 8628 Tytuł: "Twój nick" admin volta Płatności SMS obsługuje firma: ![]() Usługa jest dostępna w sieciach Cyfrowy Polsat, Orange, Play, Plus, Sferia, T-Mobile orz wszystkich sieciach wirtualnych MVNO (np. Aster, GaduAir, mBank mobile). |
| |
![]() |