| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Podanie yea
Nick w grze: yea Steam_ID (jeśli steam):STEAM_0:0:47341687 Wiek: 17 Znajomość konsoli AmxModMenu: 8/10 Na jakich serwerach mam admina?: Już nie mam. Na jakich serwerach miałem admina?: host-arena oraz cs-rook Dlaczego ja?: 1. Chciałbym zostać adminem, ponieważ nienawidzę cziterów i. 2. Podchodzę poważnie do roli admina. 3. Zależy mi na rozwoju volty. Ile dziennie grasz na serwerze?:3-4godziny Do tego gram na tym diablo od kilku lat, tylko wcześniej grałem na jednym steam z moim bratem, dlatego możecie mnie nie znać. Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? Oczywiście, że tak. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Podanie yea
znam Cie srednio dlatego ze malo gram , ale ostatnim razem jak gralem to udzielales sie na serwie . Jestem na tak , ale sciszasz mikro |
| |
| | #3 |
|
Jak najbardziej tak , jest ogarnięty , gra bardzo dużo . Jest szanowanym graczem , nie jakimś dzieciakiem , który obraża , przeklina itp. Poprostu ZA |
| |
| | #4 |
| Wiek: 4
Jestem na TAK , grasz dużo , ogarniasz tylko musisz popracować nad spokojem |
| |
| | #5 |
Jestem za tylko zrób to co Razjel radzi bo rzucasz mięsem znacznie więcej ode mnie. Facet nadaje się na to stanowisko jak niewiele innych. Pomaga adminom itp. nawet esy piszę o cziterach i nobach |
| |
| | #6 |
| Wiek: 19
Zważywszy na to, że jestem twoim starszym bratem yea i to ode mnie dostałeś Steama po choinkę w prezencie i często mnie wkurzasz to jestem na TAK, ale chcąc nie chcąc musisz "ogarnąć" swój nawyk przeklinania, bo jak wiesz matka tego nie może dłużej znieść |
| |
| | #7 |
| Wiek: 15
Jestem na tak mimo iz masz tylko 6 postow
|
| |
| | #8 |
Na NIE, za dużo krzyczysz przez mikro, klniesz i obrażasz ludzi + kozaczysz tekstami typu "Już ja mu załatwię takiego bana od mużyna"
|
| |
| | #9 |
|
jestem na Tak. Wydaje się ogarnięty |
| |
| | #10 |
bede na tak jak ogarniesz sie z tymi tekstami za kazdym razem jak ktos cie zabije...np: "tak jasne nie nie wierze wez wyjdz" itp
|
| |
| | #11 |
Dobra spoko masz to jak w banku.
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 16
Jak będziesz odwiedzał forum, nabijał posty ale nie spamował oraz grał bez durnych tekstów to jestem na Tak..
|
| |
| | #13 | |
| Wiek: 21
| Odp: Podanie yea Cytat:
| |
| |
| | #14 |
Może moje zdanie sie tutaj nie liczy ,ale ja bym mu dał tego Adma . Biala koszula daj mu szansę . Macie racje nerw to go często ponoszą i nawyk do przeklinania to ma on .Szanse możecie mu dać , a jak sie nie poprawi zawsze mu można tego adma zabrać;P
|
| |
| | #15 |
Na TAK Ogarnięty, łapie czitów itd.. :d
|
| |
![]() |