| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 15
| Admin Kuszek xD
Nick w grze:Kuszek xD Steam_ID (jeśli steam): kuszek1 Wiek:14lat Znajomość konsoli AmxModMenu:nie wiem o co chodzi ale spoko ![]() Na jakich serwerach mam admina?:nie mam admina ale chce miec Na jakich serwerach miałem admina?:nie mialem Dlaczego ja?:jestem utalentowany duzo gram dlugo gram i jestem dobry pomocny mily urzywam ocenzurowanych slow Ile dziennie grasz na serwerze? d 1 do 2 godz ale mialem rozwalony komp dlatego wchodzilem raz na tydzien we wtorki jak mialem informatyke teraz mam kompa i jest dobrze ale nie mialem az przez 53 dni
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Admin Kuszek xD |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Admin Kuszek xD |
| |
| | #4 | |
| Wiek: 19
| Odp: Admin Kuszek xD
Przed napisaniem podania wypadałoby przeczytać regulamin rekrutacji. Sądze, że Ty tam nawet nie zajrzałeś, a więc przytoczę Ci pewien punkt: Cytat:
Na pewno poległeś pisząc coś takiego: Pisząc "jestem utalentowany", co masz na myśli? Dobrze rysujesz, grasz na gitarze? - co to ma wspólnego z podaniem na admina Mógłbyś też trochę popracować nad ortografią, albo przynajmniej pisząc podanie troche się "wysilić". Nie ma co dalej komentować. Jestem na NIE. Aktualnie potrzebni są inni, bardziej nadający się na to stanowisko administratorzy. - wiadomo czemu... | |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
14 lat, nie wiesz co to AMX NIE |
| |
| | #6 |
| Odp: Admin Kuszek xD Szczerze mowiac dobry chlopak , otrografia lezy no ale co poradzic teraz tak jest. Ja osobiscie dalbym mu na próbe ( lol rzal czemu ) A DLATEGO ze ja adminowalem na volcie jak mialem zaledwie 13-14 lat , KAZDY kiedys nie znał amx'a wiec sie kurwa moze nauczyc , a Ci ktorzy nie graja na diablomodzie , slodkie wypierdalac |
| |
| | #7 |
Stary lepiej nie pisz wiecej takich postow bo jak przeczytalem to myslalem ze ze smiechu spadne z fotela hahahaha wow Normalnie leze ze smiechu ......1. Ogarnij co to AMX( hahaha) 2. Podrosnij 3. Nie widzialem zebys mial steam ........ Jestem na NIE
|
| |
| | #8 |
|
skończcie się śmiać z chłopaka i się wypowiadajcie normalnie . omg...
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 4
Jestem na NIE . 1. Znajomość AMX leży 2.Masz 14 lat |
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
Ja będę na tak (owszem, ogólnie to na Diablo nie gram, ale miałam tam okazję być chwile na serwerze ) i swą opinię uzasadnię czysto subiektywnym poczuciem, że wydaje się naprawdę miłą osobą, co jest ważne i nie piszczy, a z resztą rzeczy by sobie jakoś poradził. |
| |
| | #11 | |
| Wiek: 19
Po prostu brak mi słów Kuszek na te twoje podanie. 1.Nie wydaje mi się, abyś miał Steama. 2.Nie wiesz czym jest SteamID. - Ale powiem Ci jak sprawdzić jakie masz. Wejdź sobie na serwer, albo utwórz sobie nową grę, otwórz konsole i wpisz "status" oczywiście bez cudzysłowu ![]() 3. Cytat:
4.Do twojego wieku osobiście nic nie mam, w końcu sam (jakby się to wydawało niedawno) miałem 14 lat. 5.O ortografię również, się nie czepiam, bo sam pisałem dyktanda na 2, i nadal robię sporo błędów. Poza tym jesteś kulturalny i uważam, że każdy powinien mieć szansę, przynajmniej na okres próbny, więc ja jestem na tak. | |
| |
| | #12 |
| Odp: Admin Kuszek xD Haha co do dnia policzone dni bez kom;putera w domu! Haha na ścianie skrobal jak ludzie w filmach o bezludnej wyspie.
|
| |
| | #13 | |
| Odp: Admin Kuszek xD Cytat:
| |
| |
| | #14 |
| Wiek: 15
widzicie jak was potrafię rozbawić ![]() a co do konsoli to może ktoś by mnie chciał uczyć??? ![]() dzieckiem nie jestem bo mam 14 lat pije pale konia wale xDDDD |
| |
| | #15 |
W sumie przemyślałem sprawę jeszcze raz i jestem za, z trójki: Ty, Yea, Lookers tylko Ty nie rzuciłeś mi się niczym negatywnym w oczy, nie powinienem Cię skreślać tylko ze względu na wiek, sam adminowałem mając 13 lat, więc wierzę, że Ty też sobie poradzisz. Ale koniecznością jest zakupienie steam i ogarnięcie amxx, w czym chętnie Ci pomożemy.
|
| |
![]() |