| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 18
| Odp: Admin Kuszek xD
Mam pytanie sahim. Spotkałeś go ile razy na serwerze? 3-5razy? Nie rzuca się w oczy bo jak gra to nic nie mówi nie pisze itp. Jest niewidzialny wtedy i gracze by byli zaskoczeni skąd on ma admina. No i ostatnio mało grał. |
| |
| | #17 |
| Wiek: 15
Skuzz prawda mało grałem już pisałem dla czego a teraz zacznę gadać przez mikro ponieważ kolega mi kupił słuchawki i mikro. Zaczynam się starać pisać te wszystkie ą ę ć ż ź ł ó i tak dalej chociaż ciężko jest bo z przyzwyczajenia na kompie nie piszę tak dokładnie ponieważ jak piszę tę literki to szybkość pisania się zmniejsza A jeszcze coś wie ktoś ile kosztuję Steam?? Ja mam ściągnięty ale działa jeżeli mi ktoś nie wierzy mogę podać hasło mojego steama. |
| |
| | #18 | |
| Odp: Admin Kuszek xD Cytat:
| |
| |
| | #19 |
| Wiek: 16
Chyba podziękujemy nowemu który nigdy nawet nie miał kontaktu ze steamem..
|
| |
| | #20 |
| Odp: Admin Kuszek xD |
| |
| | #21 |
mnie tez nie wkurzaj muffi mam steama jak nie wierzysz to mogę ci nawet podać haslo A teraz chce tylko zobaczyć kto jest za tym żebym był adminem ponieważ ogólnie chce mieć admina na urodziny taki mały prezent sobie zrobić czyli dopiero w marcu napisze nowe podanie i wtedy będę myślał że raczej dostane admina
|
| |
| | #22 |
| Wiek: 16
Ja bym mu dał szanse... Kolega sAhin wytłumaczył..
|
| |
| | #23 |
| Wiek: 20
Proponuję najpierw nauczyć się obsługi podstawowych rzeczy typu komendy AMX, a dopiero potem składać podanie. Niestety nie mogę przyznać flag komuś kto nie ma pojęcia o elementarnych zasadach adminowania. Póki co jestem na NIE - poducz się, chociażby stawiając sobie serwer na LAN, poczytaj poradniki, ew. poproś kogoś o pomoc i wtedy się zgłoś to pomyślimy.
|
| |
| | #24 |
|
Za wiek oczywiście na NIE
|
| |
| | #25 |
Korzen wez juz zamknij tn temat.... Za duzo glosow przeciw bylo....... A chciec byc adminem a umiec nim byc to 2 rozne rzeczy kuszek......
|
| |
| | #26 |
możesz zamknąć korzen znowu się zgłosze dopiero w marcu pierwszego marca na moje urodziny poduczę się komend AMX
|
| |
![]() |