| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #1 |
|
| Admin Lookers :)
Nick w grze: Lookers ![]() Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:1:25788142 Wiek: 16 Znajomość konsoli AmxModMenu: 7/10 Na jakich serwerach mam admina?: kiedyś u kolegi Na jakich serwerach miałem admina?: up Dlaczego ja?: Bo mnie już strasznie denerwuje jak chce sobie wieczorem pograc a jest mnóstwo cziterów , jestem najlepszy , dużo gram. Ile dziennie grasz na serwerze?: z 3-4 godziny w weekendy nawet do 8h (nolife) ![]() Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? tak |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Admin Lookers :)
Mimo ze SKuzz jest na nie ja bede na TAK. Niczym mi nie przeszkodził, poza tym pisze skargi na cheaterow. W kazdej chwili mozna admina zabrac. TAK |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Sorry, ale nie. Sam wiesz czemu. Widziałem że ktoś się dosapie więc... Dla mnie jest to dzieciak który nie nadaje się do tej roli. wywołuje we mnie tak negatywne emocje że sam się dziwię gdzie są moje nerwy. Zadowolony? |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
jak nie odpiszesz na ani jednego posta wiecej w podaniu na admina - regulaminu sie trzymaj - to bede na tak...
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
| Odp: Admin Lookers :) |
| |
| | #6 |
Sorki Lookers ale jestem Na NIE ..............1. Popieram skuzza ..........2.za duzo jest twoich tekstow " daj item" (kierowane do graczy) albo non stop "Inferno daj scout" i powtarzasz to 500x......robi sie to wkurzajace......3.niestety jak dla mnie nie podrosles jeszcze do roli Admina.......... a poza tym wieczorami sa admini......albo ja albo Afryka siedzimy......
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
A ja jestem na TAK dużo gra prawie jak Skuzz :P I mówi jak są czity itd.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 22
Jestem Na "NIE" Sorki Lookers. Według mnie nie nadajesz się na admina wiem że, jak ktoś ci coś odsapnie to nie jesteś wstanie to przemilczeć ale odsapniesz do niego. I dlatego że jak dla mnie nie masz zbytnio doświadczenia w byciu adminem, przynajmniej dla mnie widzę jak grasz i często denerwują mnie twoje głupie komentarze. I nie pomagasz graczom, nie raz widziałem twoje głupie odpowiedzi do nowych graczy. Bez obrazy lookers jesteś stałym graczem idzie się z tobą dogadać ale jak dla mnie nie nadajesz się na te stanowisko. |
| |
| | #9 |
Na nie! Masz 16 lat? Z zachowania obstawiałbym może 13...
|
| |
| | #10 |
| Odp: Admin Lookers :) |
| |
| | #11 |
|
Dobra temat off , dzięki i tak wszystkim za wypowiedzi , ja się nie poddam za pare miesięcy i tak spróbuje jeszcze raz , i jeszcze raz i tak do skutku , do tamtego czasu postaram sie ogarnać i naprawić błędy . Jeszcze raz Dzięki .
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 20
| Odp: Admin Lookers :) Może nie tym tonem dobrze? Zwróciłem Ci grzecznie uwagę i poprosiłem o uzasadnienie, więc się nie rzucaj. Wystarczyło zwyczajnie napisać... Co do tematu - niestety dużo głosów negatywnych przy znikomej ilości pozytywów. Podanie odrzucam, spróbuj za jakiś czas i ogarnij zachowanie, na które inni zwracają Ci uwagę. Zamykam. |
| |
![]() |