| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie GRUBSOn
Nick w grze:GRUBSON Steam_ID (jeśli steam):Mam ale coś mi sie dzisaj z nim stało Wiek:16(niedługo 17) Znajomość konsoli AmxModMenu:Znam Na jakich serwerach mam admina?:FFA Na jakich serwerach miałem admina?:FFA FFA\4Fun Dlaczego ja?:Bo jestem inteligetny i lubie grać na tym serwerze Ile dziennie grasz na serwerze?:3-6 godzin |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie GRUBSOn
Ja jestem na nie, ponieważ; 1) Masz steam lecz nie działa? to oznacza ze nie grasz na steam a bez grania na steam adma nie otrzymasz 2) Mala liczba postów, 1-szy post i odrazu podanie |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Chyba gościu Ciebie głowa boli. Nie jesteś rozpoznawalny na diablo. Grasz mało(ostatni tydzień trochę więcej) i ściemniasz w podaniu. NIE |
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
Za szacunek i respekt do GrubSona (rapera) jestem na nie.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Jesteś na tyle inteligentny, że nie potrafisz znaleźć sobie nicku i jesteś 'grubsonem'. Kolejne podanie z dupy, na nie. Spróbuj gdy będziesz spełniał wymogi. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
1. 0 postów na forum 2. 0 rozpoznawalności na diablo 3. Słabe statystyki dot. gry na serwerze w PS 4. Ściema ze STEAMem Nie ma sensu wymieniać dalej argumentów przeciw, bo nie spełniasz nawet podstawowych wymagań. Zamykam. |
| |
![]() |