| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 4
| Admin aQua
Witam Nick w grze: aQua Steam_ID (jeśli steam):176 STEAM_0:1:18116912 Wiek:16 Znajomość konsoli AmxModMenu:8/10 Na jakich serwerach mam admina?: - Na jakich serwerach miałem admina?: CsAs (Counter strike Anielski Skill) Dlaczego ja?: Jestem ogarnięty i zawsze staram się służyć pomocą.Na serwerze gram od dłuższego czasu z przerwami (wcześniej grałem rówznież na deathrunie).Na forum nie spędzam dużo czasu , ale obiecuję , że to się zmieni . Ile dziennie grasz na serwerze?: w weekendy 4-5h w dni szkolne 2/3h Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? Tak (sms 23.18zł) Z góry dzięki za pozytywne wypowiedzi ![]() Pozdrawiam. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Admin aQua
Moze i gram malo (szkola itp) ale w weekendy nadrabiam gre na volcie, to Ciebie chyba Ani razu nie widzialem (nie raz sprawdze czy nie ma cheatera), poza tym pierwszy post na forum. NIE |
| |
| | #3 |
Sory ale miałem przerwę miesięczna .
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
| Odp: Admin aQua NIE - nie kojarze cie, pozatym zgadzam sie z Efixem "pierwszy post na forum" - Skuzz moglby sie wypowiedziec bo to maniak diablo |
| |
| | #5 |
Aqua, kiedyś rzeczywiście grałeś dużo. Miło, że wracasz na Volte. Ale po tej przerwie nikt już Cię nie kojarzy. Daj ludzią się przypomnieć. Proponuje, jeśli nadal będziesz chciał, żebyś za 2tygodnie złożył podanko po aktywnej grze na serwie. Na razie jestem na NIE.
|
| |
| | #6 |
Ok postaram się nadrobić stracony czas .
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 22
Nie! nenenenenenenenenene mało postów mała aktywność na Forum. nie kojarze cię ale dobra :P |
| |
| | #8 |
|
Gram codziennie po 6 godzin , pierwszy raz Cię widze.
|
| |
| | #9 |
Temat raczej do zamknięcia.Muszę nadrobić stracony czas żeby gracze rozpoznawali mnie |
| |
| | #10 |
| Wiek: 22
e tam ja mam urlop dopiero w styczniu wracam do adminowania dm
|
| |
| | #11 |
Z jakiego powodu urlop ? Zmęczony praca ?
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 17
czy to Ci kurwa na randkuje.pl wyglada?
|
| |
| | #13 |
Tak, a co brzydalu chcesz wstawić zdjęcie? Ten post pode mną mnie wyruszył |
| |
| | #14 |
| Wiek: 17
marze o tym , szczegolnie zeby ujrzec twoj ryj i z toba poflirtowac , jak aqua flirtuje z innymi i robi zbedny spam i pierdolnik... i nie 3ma sie regulaminu podan... odpisuje na posty.. ---------- Wiadomość dodana o 23:09 ---------- 5 razy napisal w swoim podaniu , wiec niech nauczy sie czytac regulamin to raz.. a dwa niech bedzie cierpliwy i nie odkopuje starych tematow , przekaz to swojemu koledze |
| |
| | #15 |
| Wiek: 20
1. Nie przestrzegasz regulaminu rekrutacji (odpisywanie na każdego posta i robienie czatu w temacie...) 2. Słaba rozpoznawalność na serwerze + mało imponujące statystyki odnośnie czasu gry w Psychostatsach 3. Spamowanie po forum i odkopywanie tematów = sztuczna aktywność. Podsumowując jestem na NIE, tak jak i zresztą większość stałych bywalców diablo. Zmień postawę (tzn. dążenie do jak najszybszego uzyskania flag) i daj się lepiej poznać na serwerze i forum, bo jak na razie wrażenie wywarłeś bardzo słabe. Zamykam. |
| |
![]() |