| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Chcieli byscie mnie spowrotem InfernoFalus
Nick w grze: InfernoFalus Steam_ID (jeśli steam):0:0:38704464 Wiek:18 Znajomość konsoli AmxModMenu: 5/10 nauka( nadal Sie ucze) Na jakich serwerach mam admina?:zadnym Na jakich serwerach miałem admina?: Ta tym przez (miesiac choc zaplacilem za 3) Dlaczego ja?: Na to pytanie wiekszosc juz chyba zna odpowiedz Ile dziennie grasz na serwerze?: od 15- do 21-22 |
| |
| | #2 |
| Wiek: 9
| Odp: Chcieli byscie mnie spowrotem InfernoFalus |
| |
| | #3 |
| Odp: Chcieli byscie mnie spowrotem InfernoFalus
1. dlugo gram na diablo 2. Znaja mnie wszyscy na diablo 3. Ograniam Dosyc dobrze co gdzie i jak na diablo |
| |
| | #4 |
| Odp: Chcieli byscie mnie spowrotem InfernoFalus |
| |
| | #5 |
| Wiek: 22
moja odpowiedz na to jest następująca :P 1. Czy Nadajesz się na admina? = Nie wiem xD 2. Czy Znają cię wszyscy Gracze? = Nie Wiem xD 3. Czy Ogarniasz Diablo mod? = hahahahaha o ja pierdziu xD 4. Czy Masz dobry Kontakt Z Graczami i chętnie im pomagasz? = lepiej bym się nie wypowiadał na to :| Więc pod sumując wszystkie moje odpowiedzi, Pod sumuję że niestety ale jestem na Tak xD husahsua |
| |
| | #6 |
|
No a co z tym? http://volta-sq.pl/skargi-178/70967-...-strona-3.html |
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
A niech będzie biedaczkowi co steam wynalazł ![]() Gra długo, znany i (nie)lubinay ppOgarnia Diablo i zasady. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 22
Simek na diablo on nie jest zbanowany to po 1 :P po 2. Diablo nie jest połączone z innymi serwerami volty :P od dawna |
| |
| | #9 |
| Wiek: 9
Czyli idąc twoim tokiem rozumowania, załóżmy, że pan "X" używał nielegalnego oprogramowania (cheaty) na serwerze Free For All, został ukarany za to przez pana "Y", ale skoro serwery te nie są ze sobą połączone, to osoba "X" może złożyć podanie o administratora na serwerze Diablo Mod. Czy tobie się to wydaje logiczne, Veslo? |
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
Serwery są ciągle połączone, więc nie bawcie się w bajkopisarzy ![]() Tamta sytuacja może być wyjaśniona dopiero jakby HLTV zostałby naprawiony. |
| |
| | #11 |
Z tego co widze To tam napisane jest Odbanowany. Miłej gry. |
| |
| | #12 |
| Wiek: 16
Jestem za ale naprawdę spowrotem tak się pisze? |
| |
| | #13 |
Ja chce to jak cos to robcie mi ss Na diablo przy jakim kolwiek podejrzanym zachowaniu ---------- Wiadomość dodana o 18:29 ---------- Nie chyba nie ::P |
| |
| | #14 |
|
ale zostałeś odbanowany tylko dlatego że nie ma hltv a beser jednak był pewny bana...
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 28
Na tak xP gra długo nie wali w ch...a ,pomaga na adminczacie wyłapywać czituchuf xP
|
| |
![]() |