| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #1 |
|
| [Admin]Lookers :)
---Wzór Podania--- Nick w grze: Lookers ![]() Steam_ID (jeśli steam): Niestety brak steam , ale dzisiaj zamawiam na allegro . Wiek: 16 Znajomość konsoli AmxModMenu: 7/10 Na jakich serwerach mam admina?: Teraz nigdzie Na jakich serwerach miałem admina?: Posiadałem admina na cs-elita , na Nicku : ;D Dlaczego ja?: Ponieważ na Volcie gram bardzo często , myślę że jestem bardzo rozpoznawany . Co prawda na forum siedze bardzo mało ale to na pewno się zmieni . Na diablomod brakuje adminów . Ile dziennie grasz na serwerze?: 4-5 h Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc): sms / przelew : Tak Lookers. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 23
| Odp: [Admin]Lookers :)
Kup steam, posty da radę przeżyć |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Gdy częściej grywałem widziałem Go dość często. Nie pamiętam właściwie żadnych poważniejszych wpadek [tam 1 ban na 1h ode mnie ], ale tak to było git.Jeśli dojdzie Steam i trochę się udzielisz na forum, ale sensownie, to ZA. |
| |
| | #4 |
|
Ten ban był bodajrze za strzelanie z respa na awp_indi |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Będzie STEAM, będziemy rozmawiać. Daję Ci 2 dni na uzupełnienie SID'a. Po tym czasie zamykam temat i odrzucam podanie.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 22
jak będzie Steam to się wypowiem ![]() Ale nie widzę żadnych Ale Więc bede Na "tak" |
| |
| | #7 |
|
Steam będzie wieczorem , ale temat i tak do zamknięcia , mama odcieła mi kieszonkowe i nie mam mozliwości płacenia za admina ...
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
Więc zamykam. Jak się coś zmieni odnośnie wpłaty i steam, żeby podanie znowu otworzyć to pisz pw/pm do mnie. |
| |
![]() |
| |