| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów Diablomod |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 15
| Podanie.
Nick w grze:-+Metiu+- Steam_ID:STEAM_0:1:18625521 Wiek:15 Sprawny mikrofon:Tak Znajomość konsoli AmxModMenu:9/10 Na jakich serwerach mam admina?:Na żadnym. Na jakich serwerach miałem admina?:Jailbreak volta , jailbreak cs-fod Dlaczego ja?: Ponieważ ostatnimi czasy spodobała mi się gra na tym modzie , a przy okazji , że gram mogę pomagać graczom w trudnych sprawach. Ile dziennie czasu będziesz spędzał na serwerze?:z 2-3 gdz. Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? Oczywiście. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 28
| Odp: Podanie.
Skoro byłeś adminem na serwerze volty to przychylę się bardziej do tak niż nie xD wiek 15 xD mało adminów aktywnych jest więc możesz się przydać
|
| |
| | #3 |
|
znam go , dobry chłopak , ogarnia , kiedyś admin. za |
| |
| | #4 |
|
NIE bo malo razy cie na diablo widzialem a jb to nie to samo co dm |
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
miły chłopczyk do bicia, obstaję przy opinii, że się nadaje, więc TAK.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
| Odp: Podanie. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Straszne dziecko, on nie może mieć nigdzie admina jestem na nie.
|
| |
| | #8 |
|
Jestem na tak, ale jak będzie jakaś afera to wypadasz. Potrzebujemy adminów nie dzieci. PS: Neutrale nie są brane pod uwagę, za to są kasowane. |
| |
| | #9 |
|
Jestem za, byleś już adminem na volcie wiec zapewne ogarniasz.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
Jestem na TAK będziesz musiał pokazać że dorosłeś bo jakieś uzasadnione skargi z twojej winy i to winy typu że nadużywasz adma lub nie bedziesz sie godnie reprezenował zapewne wyskutkują zabraniem ci flag jeżeli je wgl dostaniesz |
| |
| | #11 |
| Wiek: 20
hmmmm na dm Ciebie nie widziałem ale skoro większość jest na tak to zaufam im więc nie zepsuj tego.
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
| Odp: Podanie. |
| |
| | #13 |
| Wiek: 18
Jesteś znana osobą na forum ale na dm dopiero zacząłeś. Admin by się przydał ale nie jestem pewien jak długo tam zabawisz.
|
| |
| | #14 |
|
Ty byłes Kiedyś adminem na BB Volty Chyba albo jb już nie pamietam.? ![]() 'Ale wiem że ogarniałeś fajnie można było z tobą pogadać. Sam nie mam 16. o oni marudzą o tym wieku. The Big Yes.! |
| |
| | #15 |
|
-+Metiu+- nie znam i nigdy nie widziałem gracza o takim nicku na DM. Muszę zobaczyć jak ogarniasz na DM, żeby Cię ocenić. |
| |
![]() |