| Przywitaj się Przywitaj się z innymi użytkownikami naszego forum. Możesz tutaj również złożyć życzenia urodzinowe, gratulacje, kondolencje czy świąteczne, innym użytkownikom forum! |
![]() |
| | #1 |
|
| Pożegnanie
No cóż stało się odchodzę, wiem jak większość z was się ucieszy z tego tematu. Na początku powiem że co jak co, ale odczucia od chwili zaczęcia tutaj przygody były same pozytywne, to jak wykres tylko że krzywa już coraz bardziej upadała w dół, zaczęło się od kantera, przerzuciło na mnie, trwać trwałem w tym wszystkim. Próbowałem to wszystko jakoś obrócić swoimi chęciami do pomocy dla volty, gdy dedyk padł w dość szybkim tempie od powstania na nim JB, planowałem zrobić własne JB, pomyślałem będzie dobra inwestycja w to abym coś tutaj zrobił. Jednak, nie udało się w takim skutku aby ludzie przestali mnie dręczyć, jak zauważyliście jestem "pojebem" i nie każdy jest święty. Nie mam zamiaru tutaj nikomu wrzucać, tylko zaznaczyć że nic nie dzieje się bez przyczyny. Wiele osób tutaj wielbiłem, doceniałem to co robią, w sumie nadal tak jest, a osoby z którymi się nawzajem sprzeczałem powiem tylko wielkie Elo. Przepraszać nikogo nie będę, bo uważam że postępowałem słusznie lecz nie w każdej sytuacji, bo nikt nie jest idealny. Dziękuje za spędzony z wami czas, było miło. Narazie. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Pożegnanie
Takie tam pozegnanie, dalej bedziemy nakurwiac w lola :P Ale no jak to przystalo bywaj |
| |
| | #3 |
|
Szkoda , że tak się dzieje i coraz więcej osób odchodzi . Ale cóż...
|
| |
| | #4 |
| Odp: Pożegnanie |
| |
| | #5 |
| Wiek: 1
powodzenia a co teraz z jb? |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
bywaj |
| |
| | #7 |
Pa. Powodzenia w życiu (tak, mam na myśli to bardziej realne).
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
baj |
| |
| | #9 |
|
pa :/
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 16
Trzymaj się Giero i powodzenia w życiu. ; D
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 19
3m sie
|
| |
| | #12 |
Naraziska
|
| |
| | #13 |
ekhem... kiedys byles lubiany i szanowany , stety lub nie , zjebales sprawe i sie tak skonczylo ELOdziekuj tylko sobie |
| |
| | #14 |
|
| Odp: Pożegnanie |
| |
| | #15 |
ahh Apal ... mialem to samo sciagnac bo widze ze mamy paru wstydnisiów w gronie mowa o 1szym obrazku bo nr2 nie znam xD
|
| |
![]() |