| Przywitaj się Przywitaj się z innymi użytkownikami naszego forum. Możesz tutaj również złożyć życzenia urodzinowe, gratulacje, kondolencje czy świąteczne, innym użytkownikom forum! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Dzień Kobiet
Może już trochę późno piszę. Dla wszystkich Ladies na forum, które są zalogowane i tych co tylko przelotnie przez forum przemkną, właściwie to dla Wszystkich Kobiet trochę życzeń. Z bukietem róż nie mogę przyjść, aby złożyć Ci życzenia, lecz w słowach mych jest taka myśl - niech spełnią się wszystkie Twoje marzenia! Dużo sukcesów, radości, dużo uśmiechów i moc słodyczy w dniu kobiet życzy Tobie ... Bad Day |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Dzień Kobiet
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich pan , widzisz anoda pamietalismy o tobie ;p
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
A ja to chciałem wcześniej zrobić ale zapomniałem ![]() Wszystkiego Najlepszego Kobiety |
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Wszystkiego naj laski |
| |
| | #5 |
Pozdro dla Twojej emo, globasku <3
|
| |
| | #6 |
|
Wszystkiego najlepszego dla kobiet ! |
| |
| | #7 |
| Wiek: 22
emo są spoko tylko jak sie nie tną ![]() BEST ! |
| |
| | #8 |
haha ja dzisiaj ze swoją dziewczyną do MC Donalda sobie spróbować tego snack wrapa czy coś. I emo było. Patrzało się, miało czarno włosy a od połowy w dół już takie brązowe. Wszędzie czarno, pod ustami z lewej 2 kolczyki - dobrze, że tylko tam ;p Nie widziałem blizn Zaraz dosiadł się do niej jakiś chłopak i se tam gadali ogólnie. No niby spoko ale ta akurat mi się nie podobała ;>C.D SnackWrapa - nie polecam. Idzie na dwa kęsy - mała gówniana tortilla nie była zła ;p |
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
quazirandka w mcdonaldzie? xD najlepszegoo |
| |
| | #10 | |
|
| Odp: Dzień Kobiet Cytat:
Pewnie dzisiaj ikea miała promocję na ołówki | |
| |
| | #11 |
| Wiek: 23
swoją drogą to szkoda że ma żadnych aktywnych kobitek na forum. zawsze to jakoś inaczej.
|
| |
| | #12 |
Co racja, to racja. Kwiatka? http://i49.tinypic.com/28kuafb.jpg Sorki, rozmazało mi się bo aparacik wysiadał ;p (Kwiat mojej siostry sprzed roku fajnie wygląda? ) |
| |
![]() |