| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| Zombie MOD - dyskusja i ustalenia w sprawie serwera
Po rozmowie z Bleine zapadła decyzją, że na serwerze, który do nas dołączy powstanie ZM. Zapraszam więc do dyskusji na ten temat, tj. o przedstawienie ogólnej wizji i poszczególnych propozycji jak serwer ma wyglądać i co ma się na nim znaleźć. Temat na bieżąco będę moderować, więc wszelkie głupoty będą od razu kasowane. Sprawę chcemy załatwić szybko, więc proszę o konkrety (np. przy proponowaniu danego pluginu należy podać od razu link do niego). Opiekunem projektu jest Bleine, więc do niego (oprócz AS i Zarządu) będą należeć ostateczne decyzje.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Zombie MOD - dyskusja i ustalenia w sprawie serwera
Może taka paczka AMXX Pack [ZM] by meffy ? + jeszcze jakies fajne pluginy . W tej paczce jakby co moge cos zmienic , przerobic wiec czekam na propozycje.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
Na początek lepiej by było się chyba jednak zastanowić czy będziemy składać moda na bazie Zombie Plague czy Biohazard
|
| |
| | #4 |
Nie jestem znawca i duzo nie gralem, ale z tego co wiem to Biohazard jest popularniejszy, dodatkowo nie robmy pluginu expa..bo jest do dupy.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Biohazard. Serwer jest wystarczająco mocny żeby wytrzymać większą ilość pluginów. Do tego dograć całe mnóstwo map tak żeby nie grać wiecznie tego samego +mapcykl bez vote i będzie zajebiście.
|
| |
| | #6 |
Dobrze a jakieś pluginy dodatkowe ? może jakieś propozycje? jeżeli nie będzie to sam dzisiaj posiedzę w nocy i sklecę coś fajnego |
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
Jeżeli chcecie, to ja mogę się zająć mappackem. Mam fajne modele graczy też mogę wrzucić. Kiedyś grałem na ZM i mi sie nawet podobał, więc teraz chciałbym choć trochę zaingerować w powstanie ZM na Volcie.
|
| |
| | #8 |
| Odp: Zombie MOD - dyskusja i ustalenia w sprawie serwera |
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
a ja mam taką propozycje: Niech Bleine wrzuci pluginy wg. uznania a my potem bedziemy proponowali ewentualnie dodatki/zmiany/whatevah
|
| |
| | #10 |
I po co mu dawać 2x więcej roboty. Ja bym proponował teraz dać mu już jakieś konkretne propozycje pluginów i żeby już były wgrane. Ja jutro coś poszukam i jak coś to napiszę.
|
| |
| | #11 |
szkoda ze po ang :/ a ja mam takie pytanie: juz jest ustalone ze bedzie Biohazard czy jeszcze wogole wersja nie jest ustalona? ostatni gram na dosc dobym Biohazard i serwer prawie caly czas pelen i zabawy kupa |
| |
| | #12 |
|
Witam! Wiem że w Polsce nie ma żadnego serwera Zombie + CSO, a to jest bardzo dobry dodatek, jego korzyści: - nowe rodzaje zombie np. Boomer, Siren i tp. (+ modele) - nowa broń np. minigun - nowe pluginy np. pole ochronne - duże, piękne DHUD napisy i jeszcze dużo dużo wszystkiego innego CSO serwery są full 24\7, pierwsze egzemplarze chodziły w Rosji po 1700zł!!! mam tłumaczony przeze mnie dodatek do Zombie Plague 4.3, ZP CSO THEME 5.6, oto link: ZP_CSO_THEME 5.6 - Zupełnie nowy dodatek do Zombie Mod 4.3 zp cso theme 5.6 pobierz ť WWW.CS-ELAXY.PL - Serwery Counter Strike 1.6 mam na dedyku Russką wersje takiego serwera, 1 admin kosztuje 40zł, 5-6 klientów dzienie. Może warto zrobić coś takiego na volcie? |
| |
| | #13 | |
kolega wyzej mowi o tym ? > Counter-Strike Online a tu filmik dosc ciekawa faza i modele ![]() ale wg mnie dosc ogromna wada to jest glownie brak laserow | |
| |
| | #14 |
|
tam są lasery, to jest zwykły plugin do ZM 4.3, który całkowicie zmienia jego wygląd jak ktoś chce moge podać IP swojego rosyjskiego ZM+CSO ---------- Wiadomość dodana o 22:56 ---------- 46.254.18.54:27015 rzeź, od zm 4.3 prawie nic nie zostało |
| |
| | #15 |
prawie jak w combacie ogólnie nice aż chcę się graćjak ten serwer będzie w stylu tego filmiku to naprawdę zajebiście |
| |
![]() |