| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Czarna lista ^_^
Moja propozycja jest prosta niczym kutas we wzwodzie. Proponuję stworzyć czarną listę, w której będzie 5-10 zajebiście doświadczonych i znających się osób (ze względu na nazwę Black miałby status honorowego wacka ) które oceniały by demka osób podejrzanych o czity i to od ich decyzji zależałoby czy ktoś zostanie zbanowany czy nie. Coś jak na puchatku było/jest (nie orientuję się bo dawno tam nie wchodziłem). Dzięki temu unikniemy zbędnego burdelu.Dziękuję dobranoc. Buziaczki misiaczki |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Czarna lista ^_^
bezsens..
|
| |
| | #3 |
|
masa energii psu w dupę moim zdaniem
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
Nie powiem, ani tak, ani nie. Natomiast problemem może być to, iż w danym czasie może akurat nie być tych 5-ciu czy iluś tam osób które pełniłyby taką rolę. Wiadomo, praca, szkoła, dziewczyna, hobby itp. Jeżeli chodzi o DiaboMod'a, to ja sprawdzam każdą skargę i przeglądam demka, także tam nie powinno być z tym problemu. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 15
Dla mnie To Niepotrzebne |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
nieeeeeeeeeee po pierwsze osoby które się najlepiej znają mianowicie Apal, Edoc, Arni czy tam ktoś jeszcze nie mają na to czasu po drugie Black ssiej i nie dął by rady po trzecie black nie może być niczym honorowym no i po następne takie coś jest wgl nei potrzebne Jak jest jakaś afera na forum z jakimś demkiem to się doświadczone osoby wypowiedzą więc nei wiem o co spina
|
| |
| | #7 |
@Pucant podpadles:P nie chce wyjsc na jakies zblazowane gowno co mowi ze jest naj i wgl , ale wiem swoje i potrafie w miare dobrze oceniac demka |
| |
| | #8 |
Tak jak każdy z nas a tu chodzi o osoby które się na tym znają naprawdę
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 23
Według mnie jest to bezsensu, nie rozdajemy adminów byle komu i każdy wie za co ma banować a za co nie
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
A ja z góry wiem, że nie znalazłaby się stała 5, która by się jeszcze zgodziła na to. Więc klozet. |
| |
![]() |