| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
|
| | #1 |
| Wiek: 21
| Szukam Sieci , propozycja współpracy. Witam serdecznie, Chciałem zapytać czy bylibyście zainteresowanie dodaniem mojego serwera do sieci? Obecny mod to : Only De_Dust +BF2 48 odznak ale czytałem że chcieli byście coś w stylu zombie moda lub gungame'a wiec nic nie stoi na przeszkodzie żeby taki mod wgrać . Mi zależy tylko na tym by dołączyć do tej wspaniałej sieci i oczywiście na tym żeby ktoś na tym serwerze grał Tak jak napisałem dostosuje się do wasIP:80.72.37.14:27088 Hosting: Zabijaka.pl Sloty: 30 1000fps + FD Serwer już jest trochę rozreklamowany istnieje ponad tydzień Do tego mogę wam oddać za darmo do waszej dyspozycji jeszcze jeden serwer 32 slotowy na gamesol opłacony za 2 miesiące. Czekam na odpowiedz mam nadzieje pozytywną ![]() Z szacunkiem dla administracji i graczy Bleine |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Szukam Sieci , propozycja współpracy.
temat zapewne bedzie poruszony przez administracje, wiec czekaj na wypowiedz czerwonych pozdrawiam Odin |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
Do głębszej konsultacji jak widzę. 32sloty idealne na ZombieMod. Ale spokojnie trzeba zobaczyć co Korzeń o tym myśli.
|
| |
| | #4 |
Ok , poczekam Cierpliwie Też uważam że Zombie Mod byłby odpowiedni na ten serwer.
|
| |
| | #5 |
|
a może tak coś nowego? np. Zombie+CSO, dobre CSO serwery są full 24/7
|
| |
| | #6 |
|
action na razie nie ma co debatowac, niech zarzad zadecyduje :-)
|
| |
| | #7 |
|
z tego co pamietam to korzen jest na wakacjach wiec musisz jeszcze na niego poczekac.. :P
|
| |
| | #8 |
|
jak bedzie ZM to nawet ja bede ZA |
| |
| | #9 |
Czesc. Widze, ze frekwencja jest nikla, w dodatku jestes gotów zmienić mod servera pod sieć, lekko desperacki akt ![]() Z reguly nie przyjmujemy nierozkreconych serverow, ale moze bedzie wyjatek. Pytania moje do Ciebie: Czy potrafisz sam skonfigurowac server, bez niczyjej* pomocy? Czy znasz warunki na jakich przyjmujemy serwery? Jakie korzyści wniesie Twoj serwer dla Volty? Pozdrawiam, Vincent ![]() *Chyba, ze ktos takową Ci zaoferuje |
| |
| | #10 |
Witaj Vincent, Oczywiście że umiem sam skonfigurować ogólnie prowadzeniem serwerów zajmuje się od około 4 lat. Tak znam warunki. Myślę że taki serwer będzie miał sporo graczy dzięki temu będzie również więcej ludzi odwiedzało waszą stronę oraz grało na pozostałych serwerach.Ogólnie serwer jest dobry pod względem wydajności 1000fps lokalizacja Warszawa na Zabijaka.pl wiec na pewno pociągnie 30-32 graczy bez wysokich pingów. Dodatkowo to też będzie nowy Mod na Volta , nie wiem czy już mieliście Zombie Mod'a czy też nie ale zawsze lepiej mieć o ten serwer więcej bo jak wiadomo każdy lubi co innego.Mogę zając również sie reklamą waszych serwerów ,wykupić reklamę na jakiś dobrych stronach. Pozdrawiam Bleine |
| |
| | #11 |
| Wiek: 28
Chłopak mówi całkiem do rzeczy xP
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 16
Jak to wypali będzie zajebiście |
| |
| | #13 |
Bardzo mi sie podoba Twoja propozycja i widac, ze masz to cos. Sluchaj, jezeli Ci sie nie spieszy poczekalbym na naszego kolege Korzenia, powinien byc na poczatku przyszlego tygodnia (pon-sro), on zajmuje sie glownie strona techniczna, wiec ma tu duzo do gadania w sprawie przyjmoawnia nowych serverow. Jezeli zechcialbys poczekac na jego opinie bylbym wdzieczny. Pozdrawiam. |
| |
| | #14 |
|
Tak tylko że zombie moda ja już robię. Zostało mi tylko czekać na plugin od zenka bez którego nie ruszę.
|
| |
| | #15 |
Jasne jestem cierpliwy i poczekam , kolega wyżej napisał że on robi Zombie Moda wiec co będzie ze mną?
|
| |
![]() |
|