Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię!

Zamknięty temat

Odsłon tematu: 1089  
Stare 13-02-12, 19:40   #76

^Korzen

Odp: Nowy serwer.

Cytat:
Zamieszczone przez add.! Zobacz posta
Ja NA PEWNO będę grał na only HS a nawet zapłaciłbym za admina... Tylko szkoda że ta propozycja za pewne przepadnie bo większość woli postawić serwer dla dzieci a jakby powstał only HS to tak elegancko ćwiczy się skill'a a zarazem nie grają tam jakieś gówniarze (mam na myśli dzieci do lat 14)... Ale decyzję pozostawiam już wyżej postawionym i Giero...
Nie przepychaj już na siłę tego only HS. Miałem w swojej "karierze" (i za BSL i wcześniej) kilka takich serwerów i zainteresowaniem cieszyły się jedynie przez kilka dni, a potem dead. Żadna filozofia postawić i go skonfigurować... Może dlatego jest ich od groma i każdy nowy cieszy się słabą popularnością?

Stare 13-02-12, 20:22   #77

Odin

takie serwery jak hs, robi sie na max 10-12 osob i tylko i wylacznie steam.

zombi 30 slotow dla graczy + 1 dla admina

Kiedys mielismy jeszcze serwer z runami, fajna sprawa i dobra zabawa

a ja mam dla was jeszcze jedna propozycje
może by zrobić serwer na którym co np. 2 dni będzie zmieniał się mod, nie wiem jak wygląda to od strony technicznej, bo niestety nie interesuje się tym nie chce słyszeć żadnych obelg w moja stronę za tą propzycje, i kazda obelgę proszę nagrodzić banem.
Po np. 2 tyg. testow z modami, mozna by wybrać jednego na którym ludzie by sie najbardziej i najlepiej bawili.

Stare 13-02-12, 20:26   #78

^Korzen

Cytat:
Zamieszczone przez Odin Zobacz posta
takie serwery jak hs, robi sie na max 10-12 osob i tylko i wylacznie steam.

zombi 30 slotow dla graczy + 1 dla admina

Kiedys mielismy jeszcze serwer z runami, fajna sprawa i dobra zabawa

a ja mam dla was jeszcze jedna propozycje
może by zrobić serwer na którym co np. 2 dni będzie zmieniał się mod, nie wiem jak wygląda to od strony technicznej, bo niestety nie interesuje się tym nie chce słyszeć żadnych obelg w moja stronę za tą propzycje, i kazda obelgę proszę nagrodzić banem.
Po np. 2 tyg. testow z modami, mozna by wybrać jednego na którym ludzie by sie najbardziej i najlepiej bawili.
Odin ty głupi chuju

Tak poważnie to jest to awykonalne od strony technicznej z tego względu, że ktoś musiałby nad tym nonstop siedzieć i co te 2 dni zmieniać całą konfigurację.

Stare 13-02-12, 20:28   #79

Bad Day

Jest tokowy plugin, który daje vote na początku rundy jaki mod chcą ludzie aktualnie grać.
Jednakże, te vote jest co rundę, a nie co tydzień, czy kilka dni [choć zmienić chyba można].
Ale nie wiem jak z obciążeniem serwera byłoby z kilkoma modami, chyba, że tylko wybrany byłby aktywny i zabierał procka/pamięć itd.

Ale od wyboru moda chyba są ankiety.
A te "chyba" to z tego, że wybierając nikt nie widzi aktualnie serwera, na którego by głosował, więc rozumiem o co Ci biega.

Stare 13-02-12, 20:44   #80

biAła_koSzula

Cytat:
Kiedyś to już mówiłem, ale powtórzę jeszcze raz. Wszyscy tylko kurwa sypiecie propozycjami jaki to serwer mamy zrobić, domagacie się, płaczecie, awanturujecie, potem jak już wszystko przejdzie to ktoś z nas siada i zapierdala żeby go zrobić. A co się potem okazuje? PUSTKI! Wszyscy którzy deklarowali się do gry 24h/7 nagle nie mają czasu... i cała praca oczywiście na marne. Taki scenariusz powtarzał się już wiele razy. Dlatego też proponuję żeby przywrócić na ten nowy serwer coś co po prostu na Volcie się wcześniej sprawdziło, a nie jakiś wymysły z kosmosu.
Powiem w skrócie. Pierdolona racja.

Jeśli miałbym wybierać jakiś serwer z tych waszych proponowanych wybrał bym Zm aczkolwiek z chęcią wszedłbym i zagrał w coś właśnie takiego mieszanego. Serwer 20, 22 slotowy gdzie mamy kilka modów w tym między innymi peintball/zm/ Hns/GG/z 3 mapy 4fun/ surf/ scout l awp/ Soccer Jam/ Dm i po 3-4 mapy z każdego moda ale bez tych pokemonów, war3, diablo, superhero gdzie sie lvl zdobywa. Jeszcze na takim czymś nie grałem i faktycznie swoją różnorodnością mogło aczkolwiek nie musi przyciągnąć graczy.

Stare 13-02-12, 21:00   #81

add.!

a idźcie w pizdu ja już nic nie mówie... zróbcie sobie tego zm

Stare 14-02-12, 09:14   #82

Odin

Korzeń to siadaj na dupie i rob co trzeba ;D hahahh :P

mi tez sie wydaje ze to by przyciagnelo graczy, aczykolwiek moze ale nie musi - sprawa tylko jak wyglada ten plugin

Stare 14-02-12, 10:29   #83

Razjel

fajny , porzadny ZM ( taki co sie budowalo bazy ) - moje zdanie

Stare 14-02-12, 11:03   #84

Zrobię to co będę umiał, BB na pewno nie będę robił. Chce ZM tylko aby wszystko było w necie pluginy, bo Zenek powiedział że już się niczym większym nie będzie zajmował więc nie pomoże.
Zamykam bo wystarczająco się dowiedziałem.

Zamknięty temat