| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
|
| | #76 | |
| Wiek: 20
| Odp: Nowy serwer. Cytat:
| |
| |
| | #77 |
|
| Odp: Nowy serwer.
takie serwery jak hs, robi sie na max 10-12 osob i tylko i wylacznie steam. zombi 30 slotow dla graczy + 1 dla admina Kiedys mielismy jeszcze serwer z runami, fajna sprawa i dobra zabawa a ja mam dla was jeszcze jedna propozycje może by zrobić serwer na którym co np. 2 dni będzie zmieniał się mod, nie wiem jak wygląda to od strony technicznej, bo niestety nie interesuje się tym nie chce słyszeć żadnych obelg w moja stronę za tą propzycje, i kazda obelgę proszę nagrodzić banem. Po np. 2 tyg. testow z modami, mozna by wybrać jednego na którym ludzie by sie najbardziej i najlepiej bawili. |
| |
| | #78 | |
| Wiek: 20
![]() Tak poważnie to jest to awykonalne od strony technicznej z tego względu, że ktoś musiałby nad tym nonstop siedzieć i co te 2 dni zmieniać całą konfigurację. | |
| |
| | #79 |
| Wiek: 21
Jest tokowy plugin, który daje vote na początku rundy jaki mod chcą ludzie aktualnie grać. Jednakże, te vote jest co rundę, a nie co tydzień, czy kilka dni [choć zmienić chyba można]. Ale nie wiem jak z obciążeniem serwera byłoby z kilkoma modami, chyba, że tylko wybrany byłby aktywny i zabierał procka/pamięć itd. Ale od wyboru moda chyba są ankiety. A te "chyba" to z tego, że wybierając nikt nie widzi aktualnie serwera, na którego by głosował, więc rozumiem o co Ci biega. |
| |
| | #80 | |
| Wiek: 21
Jeśli miałbym wybierać jakiś serwer z tych waszych proponowanych wybrał bym Zm aczkolwiek z chęcią wszedłbym i zagrał w coś właśnie takiego mieszanego. Serwer 20, 22 slotowy gdzie mamy kilka modów w tym między innymi peintball/zm/ Hns/GG/z 3 mapy 4fun/ surf/ scout l awp/ Soccer Jam/ Dm i po 3-4 mapy z każdego moda ale bez tych pokemonów, war3, diablo, superhero gdzie sie lvl zdobywa. Jeszcze na takim czymś nie grałem i faktycznie swoją różnorodnością mogło aczkolwiek nie musi przyciągnąć graczy. | |
| |
| | #81 |
| Wiek: 99
a idźcie w pizdu ja już nic nie mówie... zróbcie sobie tego zm |
| |
| | #82 |
|
Korzeń to siadaj na dupie i rob co trzeba ;D hahahh :P mi tez sie wydaje ze to by przyciagnelo graczy, aczykolwiek moze ale nie musi - sprawa tylko jak wyglada ten plugin |
| |
| | #83 |
| Wiek: 18
fajny , porzadny ZM ( taki co sie budowalo bazy ) - moje zdanie
|
| |
| | #84 |
|
Zrobię to co będę umiał, BB na pewno nie będę robił. Chce ZM tylko aby wszystko było w necie pluginy, bo Zenek powiedział że już się niczym większym nie będzie zajmował więc nie pomoże. Zamykam bo wystarczająco się dowiedziałem. |
| |
![]() |
|