| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
| | #16 |
|
| Odp: Działy serwerów.
Ja bym mógł postawić ale ja wiem że wy tego byście nie chcieli xD hah A co do działów, to może ktoś je już wyjepie ? |
| |
| | #17 |
| Wiek: 17
tymbardziej musialbym powiedziec Volcie papa...
|
| |
| | #18 |
|
Edoc coś tam działa chyba , ale nie martwcie się o to i nie róbcie afery
|
| |
| | #19 |
|
| Odp: Działy serwerów. |
| |
| | #20 |
|
Więc co usuwamy ?
|
| |
| | #21 |
| Wiek: 21
Dodałbym przeczyszczenie regulaminów i linków do HLTV.
|
| |
| | #22 |
|
Szczerze nie mogę pojąć rozumem po co jest ten temat i czemu jeszcze nie wyleciał - decyzja kompletnie nie należy do nikogo kto się tu wypowiedział, a każdy kto to zrobił sam chyba nie wie po co. O ile nic się nie zmieniło w tym temacie to działy są by utrzymać wypozycjonowane frazy na czasy gdy serwery wrócą i mimo że nic w nich nie ma ciekawego zapewne dalej pojawiają się w wyszukiwarkach czekając na lepsze czasy.
|
| |
| | #23 |
| Wiek: 20
Zenek trafnie to podsumował. Temat był wielokrotnie poruszany i o ile pamiętam Radeon już tłumaczył dlaczego nie jest to usunięte.
|
| |
| | #24 |
|
Zamiast pierdolić trzy po trzy mówcie że nie i chuj . To zamknijcie jak tak wan wypozycjonowanie frazy zależy, chodź sądzę iż sieci które posiadają serwery żywe w przeciwieństwie do Volty, mają większe "wypozycjonowane" co do omawianego serwera. Może się mylę ale wątpię iż świeżość też ma do gadania, a tam dawno nikt nie zaglądał.Pewnie chuja wiem i zaraz mnie zjecie :< |
| |
| | #25 |
| Wiek: 20
Tak, mylisz się. Zamykam
|
| |
![]() |