| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 23
| Ciekawa propozycja od portalu anticheat.pl
No więc dzisiaj na maila dostałem propozycję współpracy z portalem anticheat.pl A oto szczegóły : Witajcie! Administracja naszego projektu – AntiCheat.pl postanowiła wdrożyć w życie nową funkcję, dzięki której szybciej i łatwiej będzie można zidentyfikować nieuczciwych graczy na publicznych serwerach gry Counter-Strike 1.6 należących do wszelkich sieci serwerów. Funkcja, do której was nakłaniamy jest następująca: Każdy serwer gry Counter-Strike 1.6, na którym wyświetlać się będzie poniższy, przykładowy komunikat: [InFo] !Wstaw demko z czitem na www.anticheat.pl Podlegać będzie częściowej administracji przez AntiCheat.pl na zasadzie oceny demka. Każda sieć serwerów wytypuje jednego admina, który zbierać będzie wszelkie demka z serwerów, na których wyświetlać będzie się informacja o protekcji AntiCheat i całkowicie za darmo umieszczać je będzie na naszym portalu. Dzięki temu procederowi liczymy na zmniejszenie się liczby oszustów na publicznych serwerach gry Counter-Strike 1.6 UWAGA: Na każdym serwerze, z którego zbierane będzie demko, musi wyświetlać się informacja o protekcji AntiCheat.pl Ponadto serwer musi należeć wyłącznie do współpracującej z nami sieci serwerów. Nie bądź bierny na nasza ofertę, apeluj do wszystkich znanych Ci sieci serwerów, administratorów oraz moderatorów zajmujących się serwerami gry Counter-Strikę 1.6 aby skorzystali z możliwości, którą oferuje im AntiCheat.pl W celu uzgodnienia wszelakich szczegółów prosimy aby administrator sieci serwerów zainteresowany współpracą skontaktował się z Prowadzącym projekt – Toudi83 wiecej na AntiCheat.pl Według mnie pomysł ciekawy. Pewnie część zauważyła zdanie "Ponadto serwer musi należeć wyłącznie do współpracującej z nami sieci serwerów." Wysłałem maila z zapytaniem o warunki współpracy i wymagania wobec serwerowni i jak tylko dostanę odpowiedź to się (może) z wami podzielę |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: Ciekawa propozycja od portalu anticheat.pl
haha kojarze toudiego taki bot z esla go prowadzi ![]() z tego co z nim gadalem jak to powstawalo miala byc to odpowiedz na chujowizne z bl jak na moje oko ciezko bedzie im sie z tym ogarnac |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
Najpierw chciałbym sprawdzić listę współpracujących z nimi serwerowni i sprawdzić czy te ich ocenianie to prawda bo może ludzie wrzucają typów a nikt tego nie sprawdza |
| |
| | #4 |
| Wiek: 23
Toudi to jest taki cymbał, że jeśli go nie znacie - to nie zrozumiecie jaki. Poza tym co to za propozycja jeśli tylko jedna strona ma z tego zysk?
|
| |
| | #5 |
|
| Odp: Ciekawa propozycja od portalu anticheat.pl |
| |
| | #6 |
My nie będziemy musieli bawić się w ocenianie trudnych demek |
| |
| | #7 |
|
| Odp: Ciekawa propozycja od portalu anticheat.pl |
| |
| | #8 |
emeryt na zasłużonym odpoczynku
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 17
ja tesh jestem expert =P
|
| |
| | #10 |
|
chyba od bawełny
|
| |
| | #11 |
|
Oj tam efix musiałeś czarnucha zjechać w 2012? (gdyby wierzyć przesądom to znaczy że czarnuch będzie gnębiony przez cały rok? kolejny rok - chociaż taka rola mudzyna)
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 18
No jak to od nas przeciez Kowal pojdzie? |
| |
| | #13 |
| Wiek: 21
Na moje zbędne, ludzie co odeszli/zostali wywaleni z BL może i lepiej by oceniali, czyt. profesjonalnie. Ale nie mamy osoby, która by się tym zajmowała. A co do przykładu serwerowni Edoc, to teraz chyba jeszcze ma Rzeznia. |
| |
![]() |