Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię!

Odpowiedz

Odsłon tematu: 294  
Stare 31-12-11, 18:44   #1

the | Gamer

Ciekawa propozycja od portalu anticheat.pl

No więc dzisiaj na maila dostałem propozycję współpracy z portalem anticheat.pl

A oto szczegóły :

Witajcie! Administracja naszego projektu – AntiCheat.pl postanowiła wdrożyć w życie nową funkcję, dzięki której szybciej i łatwiej będzie można zidentyfikować nieuczciwych graczy na publicznych serwerach gry Counter-Strike 1.6 należących do wszelkich sieci serwerów.

Funkcja, do której was nakłaniamy jest następująca: Każdy serwer gry Counter-Strike 1.6, na którym wyświetlać się będzie poniższy, przykładowy komunikat:

[InFo] !Wstaw demko z czitem na www.anticheat.pl

Podlegać będzie częściowej administracji przez AntiCheat.pl na zasadzie oceny demka. Każda sieć serwerów wytypuje jednego admina, który zbierać będzie wszelkie demka z serwerów, na których wyświetlać będzie się informacja o protekcji AntiCheat i całkowicie za darmo umieszczać je będzie na naszym portalu. Dzięki temu procederowi liczymy na zmniejszenie się liczby oszustów na publicznych serwerach gry Counter-Strike 1.6

UWAGA: Na każdym serwerze, z którego zbierane będzie demko, musi wyświetlać się informacja o protekcji AntiCheat.pl Ponadto serwer musi należeć wyłącznie do współpracującej z nami sieci serwerów.

Nie bądź bierny na nasza ofertę, apeluj do wszystkich znanych Ci sieci serwerów, administratorów oraz moderatorów zajmujących się serwerami gry Counter-Strikę 1.6 aby skorzystali z możliwości, którą oferuje im AntiCheat.pl

W celu uzgodnienia wszelakich szczegółów prosimy aby administrator sieci serwerów zainteresowany współpracą skontaktował się z Prowadzącym projekt – Toudi83

wiecej na AntiCheat.pl

Według mnie pomysł ciekawy.

Pewnie część zauważyła zdanie "Ponadto serwer musi należeć wyłącznie do współpracującej z nami sieci serwerów."

Wysłałem maila z zapytaniem o warunki współpracy i wymagania wobec serwerowni i jak tylko dostanę odpowiedź to się (może) z wami podzielę
Stare 31-12-11, 18:49   #2

ABC_Zabijania

Odp: Ciekawa propozycja od portalu anticheat.pl

haha kojarze toudiego taki bot z esla go prowadzi
z tego co z nim gadalem jak to powstawalo miala byc to odpowiedz na chujowizne z bl jak na moje oko ciezko bedzie im sie z tym ogarnac
Stare 31-12-11, 18:53   #3

Edoc

Najpierw chciałbym sprawdzić listę współpracujących z nimi serwerowni i sprawdzić czy te ich ocenianie to prawda bo może ludzie wrzucają typów a nikt tego nie sprawdza
Stare 31-12-11, 19:12   #4

xeon

Toudi to jest taki cymbał, że jeśli go nie znacie - to nie zrozumiecie jaki. Poza tym co to za propozycja jeśli tylko jedna strona ma z tego zysk?
Stare 31-12-11, 19:16   #5

Efix

Cytat:
Zamieszczone przez ABC_Zabijania Zobacz posta
haha kojarze toudiego taki bot z esla go prowadzi
z tego co z nim gadalem jak to powstawalo miala byc to odpowiedz na chujowizne z bl jak na moje oko ciezko bedzie im sie z tym ogarnac
wlasnie wiem mialem z nim AWP grac ale nie chcial:P
Stare 31-12-11, 19:16   #6

Edoc

My nie będziemy musieli bawić się w ocenianie trudnych demek
Stare 31-12-11, 19:38   #7

Efix

Cytat:
Zamieszczone przez Edoc Zobacz posta
My nie będziemy musieli bawić się w ocenianie trudnych demek
a suvoshi "expert"??
Stare 31-12-11, 19:42   #8

Edoc

emeryt na zasłużonym odpoczynku
Black i the | Gamer lubi to.
Stare 31-12-11, 22:38   #9

ja tesh jestem expert =P
Stare 31-12-11, 23:02   #10

Efix

chyba od bawełny
Black i Fear lubi to.
Stare 31-12-11, 23:21   #11

#3NyX*

Oj tam efix musiałeś czarnucha zjechać w 2012? (gdyby wierzyć przesądom to znaczy że czarnuch będzie gnębiony przez cały rok? kolejny rok - chociaż taka rola mudzyna)
Stare 01-01-12, 09:24   #12

As?!

No jak to od nas przeciez Kowal pojdzie?
Stare 01-01-12, 11:10   #13

Bad Day

Na moje zbędne, ludzie co odeszli/zostali wywaleni z BL może i lepiej by oceniali, czyt. profesjonalnie.
Ale nie mamy osoby, która by się tym zajmowała.

A co do przykładu serwerowni Edoc, to teraz chyba jeszcze ma Rzeznia.

Odpowiedz