| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
|
| | #1 |
|
| Zapytanie, propozycja.
Jeżeli bym wykupił sam na własną rękę serwery, i chciał utworzyć serwer JB. To była by możliwość jego przyłączenia ?. Chodzi mi o to że ja na pluginach się nie znam i raczej te które były na poprzednim JB przydały by się jeśli by były.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Zapytanie, propozycja.
Właściwie jeżeli mógłbyś opłacać serwer na jakimś hostingu to nie było by źle, ale z drugiej strony mimo wszystko potrzebujemy dedyka, więc nie mógł byś tych pieniędzy wpłacić na dedyka i wtedy ogarnęło by się wszystko, jak dawniej w tym JB by wróciło ?
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
Z dedykiem to na razie przystopuj, bo nie ma kontaktu z właścicielem, a raczej powiem wprost - unika mnie chyba. Nie przepuszczę kolejnej kasy, by nie mieć pewności że mi ją odda... Jeśli chodzi o JB - nie mam nic przeciwko, ale niestety wszystkie pluginy itp. zostały na dedyku, więc potrzebna jest kopia. A na razie jej nie będzie, bo nie ma kontaktu. I takie kurwa błędne koło - przez to stoimy w miejscu...
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
Korzeń, chyba zapomniałeś, że ja mam te pluginy. (Jakbym dobrze poszukała, to je gdzieś w swoich "śmieciach" odkopię.)Ja owszem, mogłabym je dać, w takim stanie, jak były, zanim padł serwer. Nie wszystko tam było perfekcyjnie (największa wada - to "mikro") i ja już nie mam czasu, żeby martwić się tym, aby coś poprawić tak, żeby wszystko działało poprawnie, jak na starym JB to było. Do tego potrzebna byłaby osoba, która trochę i na JB się zna i w pewnym stopniu zna też pawna. |
| |
| | #5 |
|
Dzwonimy po kantera ^ ^
|
| |
| | #6 |
|
lepiej ZombieMod...
|
| |
| | #7 |
|
Efix chcesz zombie mod? To sobie go załatw. Zawsze lubiłem tego moda tak więc go trzeba reaktywować .Tak więc korzeń niedługo do Ciebie napisze i się zgadamy ja kto zrobimy. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
A ile kosztowalby serwer , taki 0 lagow i wgl na okolo 20 osob? Kiedys widzialem SuperHeroMod + Zombie Mod polaczenie - GRYWALNOSC BYLA NIEZIEMSKA
|
| |
| | #9 |
|
Ty tak na serio ? Czy udajesz. No bez obrazy nie chce napinać ani nic. No ale każdy człowiek może to sprawdzić na necie, pukawka, i inne hostingi. Wystarczy wpisać. Poszukaj coś sam czasem nie licz na gotowe cały czas. Ale jak już pisze to jeżeli chcesz kupic 20 slotów i sloty publiczne, jeżeli na 3 miechy to 170 zł. około. Ale można też taniej bo to zależy jaką taryfę wybierzesz. |
| |
| | #10 |
| Wiek: 20
Ja nie mam nic przeciwko, oczywiście chodzi o jaila bo zombiemod ssie.
|
| |
| | #11 |
|
Było by nieźle a wtedy z tego Jail'a na dedyku można by zrobić zombie albo cuś |
| |
| | #12 |
|
Kupie JB kiedy będe pewien o pluginy, bo po co marnować czas aby serwer stał pusty. Zakupie na początek 15-20 slotów. Ale raczej 20. I było by dobrze gdyby mi ktoś polecił jakiś dobry nie drogi hosting, oczywiście z niskim pingiem. |
| |
| | #13 |
|
gamepad.pl
|
| |
| | #14 |
|
E to na pukawce jest promocja i 3 zk za skit oubliczny ;d
|