| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
|
| | #46 |
|
| Odp: Zapytanie, propozycja.
Dobrze burmistrzu
|
| |
| | #47 |
| Wiek: 17
Apal , miszcz Giero , pierdolisz pierdolisz , obiecujesz a okaze sie ze te 2 dni znowu sie przerobi w 2 tygodnie zawsze tak bylo...dobrze ze na w3 niedlugo konczy mi sie admin xD |
| |
| | #48 |
| Wiek: 20
Na pewno to nie będą 2 dni. Po pierwsze serwer trzeba wykupić, po 2 muszę go postawić i podpiąć pod Voltę, po 3 trzeba wgrać pluginy i skonfigurować resztę, po 4 TESTY! A dopiero potem oficjalny start |
| |
| | #49 |
to do jutra się wyrobisz |
| |
| | #50 |
| Wiek: 21
Sylwester w gronie więźniów.
|
| |
| | #51 |
| Wiek: 21
Widze bedzie trzeba oczyscic steama z kurzu i powoli sie wrabiac no i oczywiscie www.volta-sq.pl przeniesc o kilka pozycji wyzej w zapisanych stronach.
|
| |
| | #52 |
| Wiek: 17
kogo moje oczy widza ![]() Edoc ma racje , do jutra masz czas |
| |
| | #53 |
|
Dzisiaj wieczór testujemy mam nadzieje ; ppp
|
| |
| | #54 |
|
Black możesz za przeproszeniem zamknąć się i milczeć jeżeli masz coś gadać, a sam Ty gówno zrobiłeś bo nie widzę abyś Ty cokolwiek robił oprócz zbędnego pierdolenia. Na pukawce nadal nie ma pieniędzy. Dojdą pieniądze będziemy działać. Edit: Black czy ja obiecałem że już dziś będzie JB gotowe bo Ty tak chcesz, jeżeli to TY będziesz więcej pierdolił to z JB się będzie przedłużało. |
| |
| | #55 |
Giero zamknij się już, nie spinaj i skończ temat, to samo Black... Serwer będzie kiedy będzie i koniec kropka.
|
| |
| | #56 |
|
Najlepiej zamknij temat i tyle. Jak już będzie coś wiadomo napisze o tym w dziale JB. |
| |
| | #57 |
|
Dobrze burmistrzu
|
| |
![]() |
|