| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 15
| nowy konkurs
mam propozycje co do nowego konkursu na forum, ze oprucz losowania moze byc konkurs na najlepszego admina na volta admnini zglosza swoja kandydature na konkursach i ludzie bede wpisywac niki admina ktory sie zglosil on musi napisac dlaczego maja go wybrac i tak dalej wygrany admin dostanie cos niech zarzad wymysli co admin moze dostac za to ze najwiecej ludzi na niego glosowalo.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: nowy konkurs
Mhm. I zróbmy jeszcze plebiscyt na najlepszego admina (dnia, miesiąca, kwartału, roku), gracza (j.w), członka SQ, H@, AS i na koniec rozdajmy jeszcze Złote Lwy - będzie zajebiście! A tak poważnie - nie macie już czego wymyślać? Po co komu konkurs, w którym i tak zawsze JA będę wygrywać ? |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Chyba nie bo Black tutaj jest |
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
| Odp: nowy konkurs |
| |
| | #5 | |
|
| Odp: nowy konkurs Cytat:
| |
| |
| | #6 |
| Wiek: 16
Ja jestem najlepszym adminem bo potrafię połączyć się z ftp przez winrara i 3 chuje wam w dziąsła. Pomysł nadaje się tam gdzie miejsce blacka, do zbierania bawełny.
|
| |
| | #7 |
Poparłbym Ciebie Muffin ze te wspaniałe umiejętności, ale jest jeden MISZCZ i to 100x lepszy - ALBEROS! Tylko trzeba go jeszcze szybko adminem i moderatorem forum mianować, doszedłem do wniosku że szkoda marnować taki potencjał!
|
| |
| | #8 |
zamienię się z nim rangami |
| |
| | #9 |
| Wiek: 17
nie wiem o co chodzi ale Nloavck tutaj nie sprzedasz rolek. Ma,m dzisiaj zajebuisty dzień bo chyba się zabujamłem ale chuj. Nakjlepszego wesołych świąt i wglz ajebistego wszystkiegp wszysktikm życzę/!!!!!!! sto lat io chuj !!!!!!!1
|
| |
| | #10 |
| Odp: nowy konkurs Dać gówniarzowi alkohol to wejdzie i forum zaspamuje :P
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 15
racja Pucant chyba we zly temat weszles bo tu o cos innego chodz ![]() Pucant jak sie zakochales to idz do niej/niego i pogadaj ci tez zycze najlepszego
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 21
Widać, że administracja nie chce takiego konkursu. Więc klozet, bo i tak wiadomo kto by wygrał |
| |
![]() |