| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
| | #1 |
|
| Dedyk
Siema, mam pytanie, oczywiście wiem że to długo może zająć jeszcze no ale zapytać jak sprawa wygląda można zapytać. Otóż wiadomo coś więcej na temat dedyka ? Bo pisał Korzeń już że opłacone i czekają na realizację wpłat. No ale jak by nie było już trochę czasu minęło. Można by się dowiedzieć czy coś więcej jest wiadomo, czy nadal czekacie na realizację wpłat.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Dedyk
Jak coś będę wiedzieć to dam znać. Dla mnie również nie jest komfortową sytuacją dostawać po 150 wiadomości dziennie na temat dedyka + telefony + wywalać codziennie kase na bezcelowe dzwonienie żeby dowiedzieć się kiedy wszystko wróci do normy i otrzymywać od 3 tygodni tą samą odpowiedź ("będzie działać w ten weekend") ... Nie chce mi się powtarzać znowu tego samego, więc z łaski swojej nie zasypujcie mnie ciągle tymi samymi pytaniami.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Jesteśmy z Tobą Korzeń ;p Z mojej strony z tego co widzę, pojawia się pytanie czy oni nas robią w chuja ? |
| |
| | #4 |
Oni nas już dawno zrobili w chuja, teraz trwa walka o wyniesienie maszyny z serwerowni...
|
| |
| | #5 |
Myślałem, że przepadło i teraz kupujemy u innych..
|
| |
| | #6 |
|
Acha no okej, chciałem wiedzieć co najważniejsze czy to wróci, czy serwery od zera będą stawiane z czasem. Ale dobrze wiedzieć że raczej te co były po prostu wrócą.
|
| |
| | #7 |
Wróci wszystko to co było, powtarzałem to już kilka razy. Serwer fizycznie jest nasz, natomiast płaciliśmy za jego kolokację. I teraz jest problem z odebraniem serwera od tej firmy...
|
| |
| | #8 |
ok teraz rozumiem, więc czekamy.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 1
tak tak dorba biba byla ? xD hahaha :PApal mi mowil ze taka orgie zrobiles ze heja ! xD :P nie no dorba dajcie mu spokoja bo chlopaczyna sie stresuje jak nie wiem co |
| |
| | #10 |
Szczerze mówiąc nie przejmowałbym się tym zbytnio gdyby nie to, że zapłaciłem rachunek z Voltowej kasy awaryjnej, a serwera jak nie było tak nie ma. Sytuacja mnie po prostu irytuje, bo ile można dzwonić i prosić o to samo...
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 19
A można spróbować krótkiej piłki ? Powiedz tym pajacom że zgłosisz sprawę do sądu ??? Nie wiem, trzeba coś wykombinować choć wiem że teraz na mnie najedziecie ;x
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 17
Burni tu jest wolność xD Sam chciałem o tym napisać ale oni by taką postawe zlali jeszcze zimniejszym moczem. A najlepsze rozwiązanie to do rzecznika jakiegoś i się dowiedzieć co "my" możemy a czego oni nie mogą i pod jaką karą. |
| |
| | #13 |
| Wiek: 18
| Odp: Dedyk Wyjdzie coś w stylu że możemy tylko dzwonić... Ale spróbować można.
|
| |
| | #14 |
Jak się dodzwonię i dowiem się w końcu o co chodzi to wtedy będzie można rozmawiać dalej i myśleć. Nie ma na razie sensu spekulować i wymyślać cudów. Ten temat zamykam, a informować na bieżąco będę w temacie pierwotnym.
|
| |
![]() |