| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Wygląd forum
Siemka, Zastanawia mnie jedno. Co wy na to aby zmienić szatę graficzną? Wg. Mnie forum powinno być jasniejsze i jakoś bardziej wyraziste. Nie zastanawiałem się dokładnie jak to ma wyglądać ale wg. mnie forum jest dość puste. Pzdr. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Wygląd forum
Wg. mnie jest dobrze.
|
| |
| | #3 |
Misiu tylko teraz akurat trochę słońca wyszło i prawie nic nie widać na forum. Przydało by się aby to wyglądało jak forum serwerowni cs 1.6 :P
|
| |
| | #4 |
|
Ale to nie jest tylko forum o CSie jak pewnie zauważyłeś |
| |
| | #5 |
| Odp: Wygląd forum |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
jedynie bym topke zmienil na coś bardziej "profesjonalnego" Radeon stawia na przejrzystość i szybkość ładowania się strony i to rzeczywiście widać. Często wchodząc na różne strony internetowe chce się aż płakać od chaosu wizualnego a tutaj mamy super sprawe i naprawdę nei ma tu wiele do zmiany. |
| |
| | #7 |
|
pnowned misiu, nie moja wina że nie masz rolet, zasłon, żaluzji w pokoju że Ci słońce świeci na ekran . Bo u mnie też słońce jest i mi nie przeszkadza . Skoro Tobie to nie wygląda na forum to na co ?
|
| |
| | #8 |
|
Dobry pomysł, zmieniać styl strony bo u kogoś w domu słonce w ekran świeci. Jestem przeciw. |
| |
| | #9 | |
| Odp: Wygląd forum Cytat:
![]() Ja bym ożywił jakoś to forum. @Pukant Wiem o tym. @Topic No dobra, skoro tak nie chcecie to nie ja ze słońcem sobie radzę tylko chodzi mi głównie o to że tu nie widać że to forum dużej, dobrej sieci cs 1.6 Bardziej to przypomina zwykłe ogólne forum. pzdr | |
| |
| | #10 |
| Wiek: 16
Jak ja kocham gdy ktoś chcę zmieniać coś dobrego bo mu się znudziło i świeci mu słońce w ekran. Radeon zrobił ten styl po prostu zajebiście, wszystko wygląda nowocześnie a zarazem skromnie. Jestem przeciw.
|
| |
| | #11 |
|
jak dla mnie wszystko okej :}
|
| |
| | #12 | |
|
| Odp: Wygląd forum Cytat:
A To że Ci się nie podoba ten styl forum to jest kwestia gustu więc nie zachowuj się za przeproszeniem jak egoista. | |
| |
| | #13 |
Gieruś misiu to nie to że nie podoba mi się. Po prostu sądzę że przydało by się małe odświeżenie. A to że nie każde forum jest tak zajebiste to chyba każdy wie |
| |
| | #14 |
| Wiek: 25
Wszystko dobrze wygląda i nie ma sensu zmieniać =] Jak świeci słońce to zakupcie żaluzję albo jakiś koc na okno ;p |
| |
| | #15 |
|
jak świeci słońce to się kurwa w domu nie siedzi to jest znak z Niebios że musisz wyjść z domu w końcu a to że Radek z nimi współpracuje i dostaje za to porządny kwit to inna sprawa
|
| |
![]() |