| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
| | #1 |
|
| Uploader = Uplinker oraz sprawa złota
Propozycja dot forum, konkursu, więc dam to tutaj. Mianowicie chodzi o to, że nie potrzebujemy uploadów dla voltych, które trudno zareklamować (bany za hasło volty) i przydatne są na duże już warezy. Proponuję aby zwiększyć wymogi uplinkera i stworzyć jedną rangę (potrzeba nam nazwy, może "Wrzucający"? "Warezowy"?). Dlaczego? Uploadujący będzie wrzucał pliki, dzielił je, tworzył sam tematy i będzie miał tego w miarę, natomiast Uplinker będzie tworzył tematy, ctrl+c i ctrl+v z peb.pl (mają zbliżone wymogi dot tematów jak my ), ale będą za to musieli stworzyć dużo takich tematów.Co nam to da? MASA filmów, gier i muzyki, czyli kolejne cenne odwiedziny. Dodatkowo nie musimy płacić za Wasze uploady, które tak naprawdę dużo nas nie ratują, lepiej dla nas aby było sporo uplinkerów - do tego nie wymagane jest nawet dobre łącze! Przelicznik? Tutaj trzeba ustalić, nie będzie to na pewno 1temat=1złota, bo byśmy zbankrutowali Musi to być przelicznik korzystny dla obu stron ![]() Nagrody wysyłkowe Jako, ze nie ma osoby do odbierania nagród i wysyłania ich (sprawa stania na poczcie we Wrocławiu i braku czasu), dlatego proponuję wykluczyć te nagrody z nabywania, ew. znaleźć osobę, która się tym zajmie. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Uploader = Uplinker oraz sprawa złota
Jak już napisałeś 1 temat=1 złoto to ZUOO. Ja proponuję jakieś 10 lub 20 tematów=1 złoto. Bo te kopiuj wklej nie jest trudne. Póki co wyszukuje tylko sprawdzone uploady (oprócz 1) i mam małe pytanie. Jeśli będzie hasło na dany plik, które jest reklamą wareaz/forum to mogę wrzucić ? Czy lepiej poświęcić trochę więcej czasu na poszukanie bez hasła ? |
| |
| | #3 |
|
Szukanie bez hasła, na peb.pl prawie żadne pliki nie mają.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Ale kopiuj --> wklej tutaj być nie może. Kopiować można linki + opis. A screeny? Hide? Code? Spoiler? Te 20tematów na 1złota to za dużo! |
| |
| | #5 |
|
10 tematów = 1złota?
|
| |
| | #6 |
|
Radeon wyslalem ci pewna propozycje (pw) na temat konkursu , mysle ze bylby to dobry pomysl co ci napisalem.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
To już uzgodnione ? 10 tematów = 1 złoto ??? Jeśli tak, to czy np. moje wcześniejsze tematy też się liczą do złota ? |
| |
![]() |
| Tagi |
| zlota, sprawa, uplinker, uploader |