| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
| | #1 |
|
| Filmik
HLTV jest na 3 serwerach volty wiec demek jest juz troche wiec ktos moglby zrobic film reklamujacy. Mam taki pomysl zeby filmik zaczynal sie od forum tam pokazuje forum potem standardowo pierwsze kopiuje adres ip FFA odpada cs'a potem serwer i jak juz sie wlaczyl to dac te filmiki najlepsze z ffa i tak zrobic z kazdym serwerem |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Filmik
Jestem za ![]() Ktoś ze znajomością sony vegasa lub najpiej adobe after effects, bo nie może to być banalny filmik, który odstrasza. Wiem, że jest to sporo pracy bo sam tworzę w SV. Od siebie mogę pomóc w nagraniu dubbingu do filmiku - głos bardziej przemawia do ludzi |
| |
| | #3 |
| Wiek: 14
Bardzo ciekawy pomysł może bedzie więcej playerów na servie , jak cos to moge podiąć się montowania tego filmiku jak coś to PW
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Mam jedno pyt. Może bym spróbował jakiś tutorial z sony vegas lub tym drugim. Tylko, czy demka z serwa są nagrywane każdego osobno, czy tylko tak z góry od strony boga ? |
| |
| | #5 |
|
Jak odpalasz demko, to masz tak jak na spectate, każdy gracz i każdy widok. |
| |
| | #6 |
|
tylko jak ktoś nie potrafi płynnie nagrać demka w dobrej jakości (przez startmovie, a nie przez frapsy i inne gamecamy), nie potrafi usunąć pasków hltv, napisów amxx to lepiej niech nie robi bo jest masa tutoriali dot adobe af i sony vegas w internecie, nawet stricte pod demka z cs'a |
| |
| | #7 |
|
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=0P9QIN7So6Q"][/ame] [ame="http://www.youtube.com/watch?v=s1WD-R55R4k"]YouTube - Volta Idiots #02 - Karaoke .01[/ame] aha ? O czymś nie wiem ?
|
| |
| | #8 |
|
| Odp: Filmik |
| |
![]() |
| Tagi |
| filmik |