| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
| | #1 |
|
| Uploader
Proponuje zrobic range Uploader - osoba musi znac regulamin - staz na forum od 2 tygodni - min. 100 postow - musi miec a) Warez - 50 wrzuconych albumow - 30 wrzuconych filmow - 30 wrzuconych gier - 50 programow b) GSM - 100 wrzuconych gier java/aplikacji - 100 wrzuconych tapet/motywow - 50 wrzuconych dzwonkow - 25 wrzuconych filmow 3gp/mp4 Osoba ta otrzymuje: -Specjalna range Uploadera -Dostepnosc do dzialu tylko dla Uploaderow -Mozliwosc dostania moderatora |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Uploader
Muszę spełnić WSZYSTKIE (-) ? Czy jedynie 1? |
| |
| | #3 |
|
Raczej wszystkie.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Jak już ranga Uploader, to jeszcze dodać, że w każdym pliku, który wrzuca byłby: - plik np. "Przeczytaj", a w środku nasza strona, - w nazwie pliku, np. "gra2010.Volta-sq.pl.rar", - żeby plik był zabezpieczony hasłem 'Volta-sq.pl", Bo inaczej nie będą liczone. |
| |
| | #5 |
|
E tam... Wystarczy ze zobaczymy 1 plik skopiowany to juz szans nie ma.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
Tylko kto by ściągał te pliki i sprawdzał, jeśli ktoś wrzuci upload z plikiem.
|
| |
| | #7 |
|
| Odp: Uploader |
| |
| | #8 |
|
I musi mieć złotego zęba? odpada Może być tak: Ranga Uploader Co dostaniesz?: -Specjalna range Uploadera. -Dostępność do działu tylko dla Uploaderow zawierający wybrane pliki na SUPERSZYBKICH serwerach za darmo! -Po miesiącu wrzucania (min. 8gb) otrzymuje konto RAPISHARE PREMIUM na 30dni. -Jeśli w każdym następnym miesiącu wrzuca min 8gb konto zostaje PRZEDŁUŻONE! -Co trzy miesiące kasacja wszystkich warnów z konta. -Zwiększona pojemność skrzynki na PM. -Możliwość zostania moderatorem działu. -E-mail w domenie volta-sq.pl. -Większy avatar. -Brak reklam na forum (jeśli będą takowe). -Specjalny obrazek pod nickiem. -Możliwość ustawienia własnego statusu użytkownika. Co musisz zrobić? - osoba musi znać regulamin uploadowania w danym dziale (przyklejony temat). - wrzucać pliki z dopiskiem www.volta-sq.pl w nazwie pliku, oraz hasłem volta-sq.pl i następnie umieszczać je na naszym forum. - mieć minimum 30postów - musi mieć (a lub b): a) Warez *wrzucać 2gb tygodniowo b) GSM *40mb tygodniowo *w przypadku wrzucania dzwonków na telefon - 100mb *w przypadku wrzucania filmów MP4/3GP - 1GB Uwagi: *Remote upload się nie liczy! Ranga Uplinker czyli osoba wyszukująca i dodająca linki na nasze forum. Co dostaniesz?: -Specjalna range Uplinkera. -Specjalny kolor rangi. -Specjalny obrazek pod nickiem. -Możliwość ustawienia własnego statusu użytkownika. -Dostępność do działu tylko dla Uploaderów. -Zwiększona pojemność skrzynki na PM. -Większy avatar. Co musisz zrobić? - osoba musi znać regulamin uploadowania w danym dziale. - musi wrzucić 200linków w ciągu miesiąca aby się dostać. - musi wrzucać po 150 linków w każdym następnym miesiącu |
| |
| | #9 |
|
to mozna juz zrobic tylko do GSM dodac *w przypadku wrzucania Dzwonków na telefon 100MB |
| |
| | #10 |
Mhm, może i dobry pomysł tylko teraz taka sprawa, że jak wrzucam jakąś grę to mam ją do winrara z hasłem + np. Moja rybka.jar by Volta-sQ.pl ? Ok jbc od teraz będę tak wrzuca, mhm tylko te wcześniejsze uploady - nie będę ich zmieniał.Raku, i kilku panów można by było zebrać, dawać tworzymy nowe tematy i wrzucamy a później zareklamować Będzie drugi gsmx xD---------- Post added at 09:11 ---------- Previous post was at 09:06 ---------- Ej ej chwila, ale gdybym wrzucał linki ( Uplinker) to to bez sensu jest, bo w większości na pewno będzie reklama itd. Ja z chęcią ogólnie zająłbym się uploadowanie no ale Nie wiem pobranie filmu 700mb - 1 godzina maksymalnie. Później może jeszcze upload z reklamą? Upload 50mb zajmuje mi godzinę ;p Film - podałem przykład bo to bez reklamy ujdzie no ale tak to krucho. |
| |
| | #11 |
A dla przykładu jakbym chciałbyć Uplinkerem to jesli gra jest w 50 linkach, to liczy sie to jako 1 czy 50? |
| |
| | #12 |
|
50 linkow 1 gra 1 temat 1 zaliczenie Tak wogle ja tego nie robie dla rangi tylko wrzucam do GSM aby przyciaglo ludzi i wszystkie moje tematy w warez byly moimi Uploadami , teraz wrzucam nie swoje upy , ale swoje czasem tez dam ;0 |
| |
| | #13 |
|
| Odp: Uploader |
| |
| | #14 |
|
hmmm. ja mam problem z regulamin tzn. z ta wersja filmy DVDrip itp. lepszym rozwiazaniem bedzie dac w regulaminu jezeli wersja jest kinowa (TS) to w tedy to trzeba napisac , nie porównujmy sie do pebu ;p
|
| |
| | #15 | |
|
| Odp: Uploader Cytat:
Dlatego DVDsrc, DVDrip, TS, TVrip itd. musicie dodawać | |
| |
![]() |
| Tagi |
| uploader |