| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
|
| | #1 |
|
| Radio
Mam pomysl , duzo z was lubi sluchac muzyki i ma micro. Wiec moze volta zaloze swoje radio internetowe. Moze by byly osoby chetne na stanowisko dj'a . Hosting pod radio wrazie czego moge wykupic. Co wy na to?
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Radio
Rasta Transss ;D Taką stacje chce! ![]() |
| |
| | #3 |
|
Chodzi o radio ogolnie , rozny dj , rozna muzyka.
|
| |
| | #4 |
Rozne? To mam sluchać tego co leci w RAdioZET? ;x Dla mnie odpada :P
|
| |
| | #5 |
|
Bedzie np. 16-18 dj globek Regge /18-20 dj Koza Hip-hop xxD
|
| |
| | #6 |
|
good idea ale musza byc osoby ktore sie tym beda zajmowac oraz ktore beda mialy czas na to Godziny mozna poustalac jak juz beda PEWNI ludzie |
| |
| | #7 |
Ale to 1 taka ogólna miałaby być? czy tematyczne? |
| |
| | #8 |
|
Tematyczna , to by zalezalo od dj'a . Nie ze co chwile leci hause , a za piosenke pop.
|
| |
| | #9 |
Ciekawy pomysł |
| |
| | #10 |
| Wiek: 19
pomysl spoko ja moglbym zrobic z godzinke dziennie. to byl by juz rock :P
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 25
Taaa...jak dla mnie pasuje, lubię czegoś posłuchać |
| |
| | #12 |
|
Jakby wszystkim to odpowiadalo i radeona to bedzie trzeba szukac DJ;ow , grafikow , redaktora. Przydalo by sie zrobic strone radio.volta-sq.pl , oraz zrobic lay strone moze jak radeon bedzie mial czas to by sie zajal strona ![]() //Rzulek moze przeniesc na normalne forum , aby wszyscy sie zastanowili nad tym. |
| |
| | #13 |
|
Stronę? Lay? Chyba was powaliło :O Wystarczy poddział na forum i w nim tematy z rozpiska DJ itp bo nie będę reklamował dwóch serwisów. A tak to dobry pomysł, sam czasami (ale rzadko) mogę puścić coś z rodziny punk rock/crust punk/anarchy punk czy dn'b, jungle, reggae, hh, minimal - zależnie od nastroju ![]() Przykładowo (table bbcode) [table="head"] | Pon | wt | sr | czw | pt | sob | niedz 15:30 - 16:30 | Globek | Radeon | Raku | Undertaken | Rzulek | Koz@ | As!? 17:00 - 18:00 | Undertaken | Rzulek | Koz@ | Globek | Radeon | As!? | Raku [/table] |
| |
| | #14 |
|
Jak tam chceta ale jak sie roziwnie strone by mozna zrobic ;p
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 25
Ja odpadam z Djowania ;p A co w innych godzinach? Np. 11 w dzień albo 23 wieczorkiem jakby ktoś chciał posłuchać radia? |
| |
![]() |
|
| Tagi |
| radio |