| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Voltowe filmiki
Proponowałbym zająć się produkcja filmików o rożnej tematyce, wiem ze Raku z kimś robili krótkie filmiki reklamujące nasza siec, ale chodzi mi o filmiki innego rodzaju. Na większości serverów jest hltv, można a nawet trzeba to wykorzystać. Potrzebujemy tylko kogoś, kto jest dobry w montażu. ![]() Możnaby zrobić Volta frag movie - najlepsze akcja na serverze ffa, dobrych graczy, jak KaTa, Mystic i inni nam nie brakuje ![]() Poza tym, z cala pewnością fajnym motywem byłby filmik z zabawnymi momentami w grze, jak np.: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=W1e8Wu8Ss-g]YouTube - Funny CS Moments : The Easter Egg[/ame] [szczególnie rozbawiła mnie sytuacja z drzwiami na nuku ] Filmik ten zapewne robił profesjonalista, widać to na pierwszy rzut oka. Znalazłby się ktoś równie dobry wśród voltowiczów?Na ffa raczej nie znajdzie się dość dużo takich sytuacji, ale na gg/jb powinny być. Co o tym sądzicie? I tak, wiem, że były już różne tematy odnośnie nakręcenia filmiku, ale ostatecznie nic z tego przecież nie wychodziło... |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Voltowe filmiki
Pomysł dobry, tylko właśnie czy ktoś się podejmie tego ? xD
|
| |
| | #3 |
moje dzisiejsze 7 fragów w pistoletówce z czego 6 na 13hp musi być ! AHAHAH a tak swoją drogą, NIKT NIE ZROBI ! pomysłów zawsze jest od nagibania ale robić nie ma komu ... |
| |
| | #4 | |
| Wiek: 23
| Odp: Voltowe filmiki Cytat:
przecież to movie maker jak nic, a intro gość pewnie ściągnął z jakiegoś innego filmiku albo ktoś mu zrobił. bo wtedy by cały filmik inaczej wyglądał, jeśli chodzi o montaż... dla mnie porażka, żadnych efektów, przejścia prosto z movie makera. zero dopasowania muzyki... sam do takiego projektu się zgłosiłem już rok temu, ale niedostałem żadnych demek od was i tym razem myślę że nic się nie zmieni. nikomu się nie chce. | |
| |
| | #5 |
| Odp: Voltowe filmiki |
| |
| | #6 |
| Wiek: 23
wydaje mi się, że lepiej hltv bo jest więcej ujęć z każdej kamery. zresztą najlepiej by było poczekać na Radeona, on na pewno większy spec, powie co i jak, bo ja pierwszy mój filmik z csa montowałem już przy gotowych plikach avi więc było wypaśnie, natomiast gdy już sam zabierałem się za filmik z moimi akcjami na dr to nie chciało mi się strasznie obrabiać moich demek i przerabiać je jeszcze na avi, wtedy szło mi to mozolnie.
|
| |
| | #7 |
Czekamy na czerwonych |
| |
| | #8 |
|
PFF a diablo to już nie.. Tam jest więcej przej**anych sytuacji. NP jak ja mam baga i kostek to się strzelamy aż zabraknie naboi. Jak już to reklama, ale wszystkich serwów a nie 2/3.
|
| |
| | #9 |
Mardog, to jest propozycja, mozna zrobic filmik na kazdym serverze jesli tylko znajdzie sie odpowiednia ilosc osob do roboty. Tak, wiem, ze na diablo niektorym wladujesz kilka tysiecy obrazen a i tak berda zyli.
|
| |
| | #10 |
Amatorskie można frapsem pozgrywać, bardziej zaawansowane to już MIRV albo HLAE + obróbka Sony Vegas, efekty z Adobe AE, a i Adobe PS się przyda ![]() Kiedyś się tym bawiłem, nawet mi się tam udało coś sklecić bardziej zaawansowanego (fragmovie dla Vaqa) ale wszystko poszło w eter z braku czasu :P Nie ma się co oszukiwać - stworzyć przyzwoite demko/fragmovie to ok. 1 miesiąc czasu przy 2-4h pracy dziennie, jak się do tego jeszcze doliczy wycinanie akcji i konwertowanie to wyjdzie nawet i więcej. Ja swój jedyny filmik, który ukończyłem w całości robiłem ok. miesiąca, a przecież to były pierwsze kroki i całkowita amatorszczyzna ([ame="http://www.youtube.com/watch?v=nBh-7bNZVyI"]YouTube - Broadcast Yourself.[/ame]). Szczerze wątpię czy ktoś poświęci tyle czasu, ja na pewno odpadam |
| |
![]() |
| Tagi |
| filmiki, voltowe |