| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
| | #1 |
|
| Dołączenie z serwerem lub serwerami
Witam wszystkich, Tak to ja, Syn marnotrawny powrócił. Do konkretów. Mam dla Was tak: 1. Serwery AWP , Only steam - jak się nie mylę, stoi 3 miesiące, jak wiadomo na takich serwerach nie da się "ciągle" grać jak na tp/ffa czy jakiś modach z EXPem, jest rozkręcony, ale z w/w powodów jest mało adminów i postanowiłem go nie przedłużać, chyba, że chcielibyście go mieć w swoich szeregach to mogę przedłużyć. 2. Serwer SURF+BF2 - już ma też 3 lub 4 miechy, rozkręcony najbardziej, ogarnięci admini , sami steamowcy, serwer s/ns - TEN CHCIAŁBYM DOŁĄCZYĆ do Volty 3. Serwery Call of Duty - steam ns, kilka nowych klas i itemów (takie skromne co sam wykaleczyłem ;x z pomocami), po zmianie IP na lepszy hosting trochę wiara spadła, ale nie jest tak źle z nim, ten również chciałbym DOŁĄCZYĆ do Volty ------------ Te poniżej to raczej tak dla picu ;x 4. Serwer TP - dostaliśmy po koleżensku od ServerShot - Hosting serwerów gier, mam go za friko, grają na nim raczej same nie ogary po 10 lat, sądzę, że nie ma sensu go, no chyba, że chce go ktoś ;x 5. Serwery Zombie Biohazard - trochę rozkręcony, ale z początku miał być sponsorowany i jest na Warszawie, a że sponsor zniknął to i serwer zniknie niedługo 6. Serwery ventrilo 200 slotów, rozkręcony trochę To się rozpisałem :] @ aaa i mam błogosławieństwo od Rzulka ponoć |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Dołączenie z serwerem lub serwerami
Powiem tak. Wkurwia mnie serwerownia ,gdzie jest jedna wielka zbieranina serwerów i każdy należy do kogoś innego i każdy chcę dołączyć. Na nie odemnie. |
| |
| | #3 |
|
Hmm zbieralnia serwerów ?? Wszystkie mam na jedynym panelu na tserwery.pl prócz tego TP bo jest z servershot, wszystkie są moje, jedynie przy cod'zie jest koleś, który wspomaga bardziej niż inni ... @ a i przypominam, że chciałbym dołączyć z surf-em jak by na pierwszym miejscu no i najwyżej z cod-em, ventrilo i jakieś tam tp to tylko dodatkowa oferta |
| |
| | #4 |
|
Surf i Cod jestem za. Moze jeszcze AWP. Ale VT , ZM i TP dla mnie odpada. Przy cod modzie moge nawet pomoc. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Surf, COD, Tp, VT ![]() Jeśli Zombie padnie to nie warto AWP też nie.Mam nadzieję że teraz powrócisz na ZAWSZE :* |
| |
| | #6 |
|
Jeżeli już będzie pewne, że chcecie, żebym w ogóle z czymkolwiek doszedł (?) to można zrobić ankietę, które serwery lud chce, a które nie |
| |
| | #7 |
|
A ja jestem za wszystkimi tylko nie zombie. Chyba, że serwy są rozkręcone to wszystkie by mogły być. VT się przyda, miało być ale słuch o nim zaginął xD |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
a ja jestem na nie. Juz tweraz jest burdel, mamy cos w stylu mini podzialu dzielnicowego. Pozatym nawet nie ma grupy volta tlyko sa h@ admini i gracze.
|
| |
| | #9 |
|
| Odp: Dołączenie z serwerem lub serwerami |
| |
| | #10 |
|
| Odp: Dołączenie z serwerem lub serwerami |
| |
| | #11 |
|
Zombie to sie nawet nie oplaca bo jest base builder. A cedrik szkoda ze dopiero jak sie z wlochenem poklociles... |
| |
| | #12 |
| Odp: Dołączenie z serwerem lub serwerami yy ten serwer tego tamten kogo innego a tu jestesmy wszyscy pod jednym szyldem xd tego nie potrafie KOMPLETNIE ZROZUMIEC jako ze my sie nie afiszujemy z bylego bsl to nasze wasze :/ Dotego czego mozna nie rozumeic w tym ze nie ma zadnego SQ tylko sa h@ a na reszte wyjebane nie liczac poszczegolnych osob?
|
| |
| | #13 |
|
Nie mogę Cię rozgryźć Jaco, napisałem, że ja dochodzę z serwerami a nie ja + 5 innych osób, oczywiście jak się domyślasz na serwerach są uwaga uwaga: ADMINI, którzy tez tu zapewne dojdą..
|
| |
| | #14 |
no ja jestem na NIE. Mamy burdel porpsotu i nastepni ludzie wg mnie sa zbedni.
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 17
A ja byłabym za dołączeniem surfa, coda i vt. |
| |
![]() |
| Tagi |
| serwerami, serwerem, dolaczenie |