| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
![]() |
| | #1 |
|
| Pierwszy serwer DBZ!
Proponuje zrobic serwer z DBZ , mod w sumie patrzac jest fajny. http://volta-sq.pl/pluginy-amxx-28/1...html#post80466 Male mapki , typu 35hp itp. Nie ma jeszcze serwera z tym modem. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Pierwszy serwer DBZ!
Moim zdaniem debilny pomysł, żeby takie dobre anime niszczyć bo ludzi chcą sobie pograć w grę, która do tego nie jest przystosowana i wyjdzie jakies gówno.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 23
Jak gra DBZ online będzie naprawdę dobrze oparta o tytuł (bo wiem, ze taka ma niebawem pokazać się w europie), no to może być prawdziwy hit. Nie znam osoby która by nie oglądała tej mangi wiec na pewno będą chcieli wypróbować grę.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Jestem ZA. Gralem na bardzo podobnym modzie wieki temu na Q3arena...fajnie sie gralo.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
Rowniez jestem za.. gralem na takim modzie i super sie gralo |
| |
| | #6 |
|
To raczej nie teraz, ale myślę, że za kilka tygodni można pomyśleć |
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
Również uważam, że póki co z nowymi serwerami i propozycjami należy się wstrzymać do momentu stabilizacji sytuacji po naszym połączeniu |
| |
| | #8 | |
| Wiek: 16
| Odp: Pierwszy serwer DBZ! Cytat:
Swoją drogą ciekawy mod, jednak aby nie było jak z tym Bleach modem - szkielet i tyle. Może zrobić jego testy przed stawianiem serwera pod moda? | |
| |
![]() |
| Tagi |
| dbz, serwer, pierwszy |