| Propozycje Forum Masz jakiś pomysł dotyczące forum? Nie działa coś na forum? Napisz tutaj, a my rozpatrzymy każdą Twoją sugestię! |
| Zobacz wyniki ankiety: Zliczamy posty z offtopicu i przywitaj się? | |||
| Tak | | 11 | 52.38% |
| Nie | | 10 | 47.62% |
| Głosujących: 21. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
| | #1 |
|
| Zliczanie postów
Czy:
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: Zliczanie postów
Moim zdaniem za , ale w samym offtopic i bez zadnych liczymy do 1000 ,x cz y i innych dupereli.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Zdecydowanie NIE! Offtopic to SPAM. Koniec kropka. |
| |
| | #4 |
|
Tak, może mam stworzyć dział dla "zabaw forumowych" jak na forach dla 13latków od 13latków i tam wyłączyć zliczanie? Jak zliczać to wszędzie jak nie zliczać to w offtopie i spamie! Gdyby przeszło - to dziewczyny miałyby lepiej bo One piszą właśnie w tych dwóch działach i mają wieczne 0 postów! |
| |
| | #5 |
|
Eh mych bedzie , zawsze realizujesz moje pomysly |
| |
| | #6 |
To niech piszą też w zwykłych działach |
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
Jestem Za ![]() O decyzji czy ktoś się nadaje my i tak decydujemy więc popatrzymy na posty |
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
Nieeeee, spam to spam i się nie liczy. Ja bym była za tym, żeby zostało jak jest.
|
| |
| | #9 | |
| Wiek: 21
Patrząc ostatnio, to w OT jest coraz 'mądrzejszy spam', nie mówi o 'liczymy do 1000', ale niektóre tematy są na temat. Więc jestem za zliczaniem. Cytat:
| |
| |
| | #10 |
| Wiek: 26
nie nie nie nie
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 20
nie nie nie nie
|
| |
| | #12 |
nie nie nie nie W offtopicu można dać jakieś śmieszne przypałowe teksty i różne takie, w zdjęciach gadamy i fajnie jest. A tak to nie będziemy mogli bo "post jet bez sensu" Poza tym miałbym ponad 2k postów na luxie. |
| |
| | #13 |
|
Offtopic - rzeczy nie zwiazane z cs'em itp. , wszystko inne , czego nie ma na forum. Offtopic to nie jest dzial do spamu , tak po za tym tez ![]() Dziewczyn bedzie najwiecej w offtopic pisac , bo inne dzialy nie zabardzo je obchodza ;p |
| |
| | #14 |
|
Ja jestem jak najbardziej za włączeniem! Ilość postów powinna być taka jaka jest, a bazować czy kogoś przyjmiemy - na tym jak go poznaliśmy! Poza tym offtopic ma INNY regulamin... http://volta-sq.pl/offtopic-19/9613-...-offtopic.html Można tam spamować, offtopicować, byleby bez obrażania naszych użytkowników i erotyki |
| |
| | #15 |
| Wiek: 25
Dokładnie Więc do dzieła ;pJa to napisałem że to my decydujemy kogo przyjąć |
| |
![]() |
| Tagi |
| postow, zliczanie |