| Propozycje Propozycje serwera Diablomod |
![]() |
|
| | #1 |
| Wiek: 16
| EXP EVENT
Miałbym takiego pomyła aby zrobić tak ze od godziny np. 22 exp leciał 2x wtedy grało by trochę więcej ludzi a jak nie to by się to jakoś samo równoważyło np. od 22 do 6 exp 2x?? co wy na to ??
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: EXP EVENT
Czy grałoby więcej ludzi? Może... Ale czy obecnie exp nie jest dość wystarczający? - Ja uważam, że jest. Gra polega na wyluzowaniu się, odpoczęciu od codziennych sprawa, a nie nabijaniu jak najszybciej lvl'a. - Czy też maniaczeniu po nocach po wprowadzeniu tego. Pomysł uważam za nietrafny. - Kiedyś już był podobny temat Ale, to tylko i wyłącznie moje zdanie. |
| |
| | #3 |
ale mi tez nie chodzi o nabijanie lvl'a ale jak jest większy exp to równoważy się mimo wszystko brak ludzi na servie a jak uda się zablokować to ze 1 osoba może expic to będzie wypas gralem na paru servach cod i DM i tam to wypaliło |
| |
| | #4 |
| Wiek: 4
Może i to jest dobry pomysł , ale moim skromnym zdaniem exp i tak szybko się "wbija" tak jak to powiedział xKrzysi3k . Więc bardziej sprawdziło się to przy mniejszym expie z czym wiąże sie reset lv |
| |
| | #5 |
hmmm reset lvl to ja możne wycofam swój pomysł ledwo wbiłem 80 lvl'i i już reset nie bardzo mi się to podoba ![]() |
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
Szybkość expienia zależy też od skilla i itemu ![]() Bo za deda expa nie ma ![]() @ot aqua czemu nie masz rangi admina? |
| |
| | #7 |
bo on nie dostał tyko z hackowal admina ![]() |
| |
| | #8 |
| Wiek: 4
Nie wiem właśnie musze napisać do Korzenia |
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
Moim zdaniem twoja propozycja pichol to nie najlepszy pomysł, bo grając załóżmy 1 na 1 po 22 można by było wbić o wiele za dużo lvli a poza tym jeśli nawet by ktoś grał o tej porze to po 1. nie było by żadnego admina, który by pilnował porządku na serwie, a po 2. to było by nie fer w stosunku do graczy grający o normalnej porze.
|
| |
| | #10 |
oj dobra dobra tak tylko pomysl walnelem myslelm ze bedzie dobry ale za duzo macie racji moge prosic o usuniecie ??
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 18
Chyba o zamknięcie tematu. Nie każdą pierdołe się usuwa |
| |
| | #12 |
a poco ja trzymać ?? odrazo usunąć i będzie z głowy |
| |
| | #13 |
| Wiek: 17
Niestety ale ja byłbym za tą propozycja Pichola . Myślisz ze 1 vs 1 by ktos grał by długo ? Wbili by parę poziomów w nocy i tylko tyle . |
| |
| | #14 |
| Wiek: 21
Też byłbym za takim pomysłem. Możliwość wprowadzenia stałej ilości graczy o tych godzinach. Żeby nie było, że tylko od popołudnia do nocki i to nie zawsze grali by ludzie. Bo częściej serwer pusty, aniżeli kilka osób grywa tam. Trzeba jakoś przyciągnąć ludzi na serwer. |
| |
| | #15 |
| Wiek: 17
To już Bad mamy 2 głosy na Tak nie licząc Pichola |
| |
![]() |
|