| Propozycje Propozycje serwera Diablomod |
![]() |
| | #31 |
| Wiek: 17
| Odp: Poprawa regulaminu
Nie raz , nie dwa się zdarzało że admin dał scouty i wyszedł. Na komendy od graczy ( Wyjmij broń zostałeś ostatnim zabójca) nie reagują niektórzy.
|
| |
| | #32 |
| Wiek: 19
Jeśli te "komendy od graczy" zostały pisane przez martwych graczy to nie ma się co dziwić, bo grający tego nie widzą, a jeśli mówione przez przez mikro... Zresztą to nie jest istotne, istotne, jest to, że admin dający scouty powinien, mało tego ma "psi" obowiązek, aby zaczekać do końca tej mapy z odejściem, lub znaleźć na swoje miejsce zastępstwo, jeśli planuje zakończyć grę.
|
| |
| | #33 | |
| Odp: Poprawa regulaminu Istnieje jeszcze coś takiego jak "votemap". Cytat:
Zaczęłyby się tematy z propozycją blokowania kolejnych postaci na innych mapach. Np. Paladyna na mapie awp, gdyż się ładuje i leci bania za banią. ZOSTAWCIE JUŻ TE KLASY, BO TYLKO BEZ SENSU DRĄŻYCIE TEN TEMAT. Scouty nie są aż tak często grane, a jak już są i nie ma admina to zawsze można skontaktować się z jakimś bądź zvotować gracza jeżeli nie będzie reagował na Wasze komunikaty. | |
| |
| | #34 | ||
| Odp: Poprawa regulaminu Cytat:
![]() A jeśli chodzi o to: Cytat:
, ale jak widać nie wyszło mi, więc pozwól że dokończę zdanie: " Ewentualnie można by było zrobić to samo co z ninją na tej mapie, czyli zablokować tę klasę, ale jaki w tym sens, skoro jest niewidzialny dopiero wtedy gdy się naładuje, a nie tak jak ninja przesz cały czas która nie może mieć żadnej broni, no chyba, że ma pióro."Tak lepiej? | ||
| |
| | #35 |
|
Na mapach typu scout,awp,cs,fy gdy mija czas powinien nastąpić koniec rundy i tyle .... a nie zdarza sie, że ludzie z perelynkami gonią się po mapie nawet przez 10 minut ....
|
| |
| | #36 | ||
| Odp: Poprawa regulaminu Tak. ![]() Cytat:
Cytat:
Owszem zdarzało się, że gracze przeciągali runde o 1-2 min., ale nie dłużej. | ||
| |
| | #37 |
|
Tak ironia . Ale raz mi sie zdarzyło czekać 4 minuty a to 1/5 całej mapy ... Dlatego sądzę ,że najlepszym rozwiązanie byłoby ograniczenie rund . 3 minuty rundy to 3 minuty po tym czasie następuje koniec . Bo jak trafi sie że zostają kolesie z enviro(czy tam innym itemem na niewidzialność ) mogą sie gonić do zakichanej śmierci .
|
| |
| | #38 |
Jestem tego samego zdania co ty Wafelku, że mapy po określonym czasie powinny się kończyć zgodnie z planem , ale co na to poradzisz, że jest tak jak jest? |
| |
| | #39 |
|
No ja tutaj nic nie poradzę ,bo i do gadania nie mam za wiele . Ale myślę ,że jak "ponudzę" to w końcu dopnę swego ;P
|
| |
| | #40 |
| Wiek: 16
ja sadze ze to dobry pomysł koniec czasu to koniec a nie admin jak jest koniec czasu może zabić te osoby co zostały i będzie git |
| |
| | #41 |
Ja to jak czasem taka stacje widzę to zabijam lub daje kopa z serwa. Choś najchetniej to ban na 5 min i si pewno by nauczyli xD
|
| |
| | #42 |
| Odp: Poprawa regulaminu |
| |
| | #43 |
| Wiek: 16
ta propozycja już jest ale łatwiej powiedzieć trudniej zrobić bo ja nie wiem kto ma dostęp do pluginów itd tak to bym się sam tym bawił |
| |
![]() |