Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Propozycje Propozycje serwera Diablomod

Odpowiedz

Odsłon tematu: 521  
Stare 22-01-12, 12:57   #31

kroliczek

Odp: Poprawa regulaminu

Nie raz , nie dwa się zdarzało że admin dał scouty i wyszedł. Na komendy od graczy ( Wyjmij broń zostałeś ostatnim zabójca) nie reagują niektórzy.
Stare 22-01-12, 13:03   #32

No name

Jeśli te "komendy od graczy" zostały pisane przez martwych graczy to nie ma się co dziwić, bo grający tego nie widzą, a jeśli mówione przez przez mikro... Zresztą to nie jest istotne, istotne, jest to, że admin dający scouty powinien, mało tego ma "psi" obowiązek, aby zaczekać do końca tej mapy z odejściem, lub znaleźć na swoje miejsce zastępstwo, jeśli planuje zakończyć grę.
Stare 22-01-12, 13:13   #33

xKrzysi3k

Cytat:
Zamieszczone przez No name Zobacz posta
Ale zauważ, że tylko admini mogą wybierać scouty
Istnieje jeszcze coś takiego jak "votemap".

Cytat:
Ewentualnie można by było zrobić to samo co z ninją na tej mapie, czyli zablokować tę klasę.
To już byłoby lekkie przegięcie.
Zaczęłyby się tematy z propozycją blokowania kolejnych postaci na innych mapach. Np. Paladyna na mapie awp, gdyż się ładuje i leci bania za banią.

ZOSTAWCIE JUŻ TE KLASY, BO TYLKO BEZ SENSU DRĄŻYCIE TEN TEMAT.
Scouty nie są aż tak często grane, a jak już są i nie ma admina to zawsze można skontaktować się z jakimś bądź zvotować gracza jeżeli nie będzie reagował na Wasze komunikaty.
Stare 22-01-12, 13:36   #34

No name

Cytat:
Istnieje jeszcze coś takiego jak "votemap".
O tym zapomniałem

A jeśli chodzi o to:
Cytat:
Ewentualnie można by było zrobić to samo co z ninją na tej mapie, czyli zablokować tę klasę.
To wiem że nie było by zgody na blokadę zabójcy, bo całe zdanie miało być ironią, ale jak widać nie wyszło mi, więc pozwól że dokończę zdanie: " Ewentualnie można by było zrobić to samo co z ninją na tej mapie, czyli zablokować tę klasę, ale jaki w tym sens, skoro jest niewidzialny dopiero wtedy gdy się naładuje, a nie tak jak ninja przesz cały czas która nie może mieć żadnej broni, no chyba, że ma pióro."

Tak lepiej?
Stare 22-01-12, 16:10   #35

I'm WaFeL

Na mapach typu scout,awp,cs,fy gdy mija czas powinien nastąpić koniec rundy i tyle .... a nie zdarza sie, że ludzie z perelynkami gonią się po mapie nawet przez 10 minut ....
Stare 22-01-12, 16:17   #36

xKrzysi3k

Cytat:
Tak lepiej?
Tak.
Cytat:
Zamieszczone przez I'm WaFeL Zobacz posta
Na mapach typu scout,awp,cs,fy gdy mija czas powinien nastąpić koniec rundy i tyle
W sumie, może i to było by dobre rozwiązanie.
Cytat:
Zamieszczone przez I'm WaFeL Zobacz posta
zdarza sie, że ludzie z perelynkami gonią się po mapie nawet przez 10 minut ....
Hmmm... Nie przesadzaj, jeszcze nigdy nie byłem świadkiem takiej sytuacji. Ty byłeś? - chodzi mi o te 10 min. które zakładam, że były ironią
Owszem zdarzało się, że gracze przeciągali runde o 1-2 min., ale nie dłużej.
Stare 22-01-12, 16:22   #37

I'm WaFeL

Tak ironia . Ale raz mi sie zdarzyło czekać 4 minuty a to 1/5 całej mapy ... Dlatego sądzę ,że najlepszym rozwiązanie byłoby ograniczenie rund . 3 minuty rundy to 3 minuty po tym czasie następuje koniec . Bo jak trafi sie że zostają kolesie z enviro(czy tam innym itemem na niewidzialność ) mogą sie gonić do zakichanej śmierci .
Stare 22-01-12, 17:18   #38

No name

Jestem tego samego zdania co ty Wafelku, że mapy po określonym czasie powinny się kończyć zgodnie z planem, ale co na to poradzisz, że jest tak jak jest?
Stare 22-01-12, 17:24   #39

I'm WaFeL

No ja tutaj nic nie poradzę ,bo i do gadania nie mam za wiele . Ale myślę ,że jak "ponudzę" to w końcu dopnę swego ;P
Stare 22-01-12, 17:42   #40

pichol

ja sadze ze to dobry pomysł koniec czasu to koniec a nie admin jak jest koniec czasu może zabić te osoby co zostałyi będzie git
Stare 22-01-12, 17:53   #41
yea

Ja to jak czasem taka stacje widzę to zabijam lub daje kopa z serwa. Choś najchetniej to ban na 5 min i si pewno by nauczyli xD
Stare 22-01-12, 20:27   #42

kroliczek

Cytat:
Zamieszczone przez kroliczek Zobacz posta
Nie raz , nie dwa się zdarzało że admin dał scouty i wyszedł
To nie zawsze admin by Zabił czy też wykopał za przedłużanie.

Koniec rundy wraz z czasem to jest najlepszy pomysł.
Stare 23-01-12, 15:19   #43

pichol

ta propozycja już jest ale łatwiej powiedzieć trudniej zrobić bo ja nie wiem kto ma dostęp do pluginów itd tak to bym się sam tym bawił

Odpowiedz