| Propozycje Propozycje serwera Diablomod |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 15
| muyka
Czy ktos ma jakis pomysl na nowe muzyki do diablomoda wedlug mnie może dojsc fragment Peja-regulamin zabijania i Grubson jamajka mam
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: muyka
Był temat zmiany RS na DM, ale umarł tak jak wszystkie inne
|
| |
| | #3 |
Uwazam ze muzyke mozna byloby przejrzec
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
ktoś tam zbierał tytuły i się chyba poddał |
| |
| | #5 |
| Wiek: 22
żadnej muzyki na DM! jak chcesz posluchac to se włacz na kompie -.- |
| |
| | #6 |
Edoc ja zrobiłem nawet całą swoją propozycje RS wystarczyło odsłuchać wybrać i wstawić. Macie w dupie to trudno
|
| |
| | #7 |
Wrzućcie propozycje (ok. 20 żeby było z czego wybrać) to postaram się coś ogarnąć.
|
| |
| | #8 |
| Odp: muyka SpeedShare - Zrobiłem to miesiąc temu gdy Pucant miał chwilowy przebłysk. Jest tam 16 skróconych utworów. Zapewne nie wszystkie są odpowiednie, ale przynajmniej z czegoś może wybrać. |
| |
| | #9 |
Panie, ale to nie działa. Reupload plaxx.
|
| |
| | #10 |
Właśnie się zorientowałem również bo link skopiowałem z poprzedniego tematu. Jak wrócę do domu to wstawie jeszcze raz. Sorry nie zauważyłem że wygasł ---------- Wiadomość dodana o 15:19 ---------- SpeedShare - Download RS VOLTA SKRÓCONE.rar Upek był |
| |
| | #11 |
Niestety 3/4 się nie nadaje, bo za długie. No i zbyt dużo muzyki z tego samego gatunku. Coś pokombinuje i wam wrzucę w przeciągu 2 dni.
|
| |
| | #12 |
Tak myślałem :/ Liczą się chęci. Trzymam Ciebie za słowo. Wpadł Ci w ucho jakiś utwór który nie nadaje się przez długość? |
| |
| | #13 |
| Odp: muyka WRZUTA - Linkin Park - Numb Darmowy hosting plików, zdjęć i obrazków - Hostuje.net Darmowy hosting plików, zdjęć i obrazków - Hostuje.net Darmowy hosting plików, zdjęć i obrazków - Hostuje.net ( jak to kiedys Radeo napisal , pro elo reggae judaizm , ale refren wpada ;}}} ) Darmowy hosting plików, zdjęć i obrazków - Hostuje.net Darmowy hosting plików, zdjęć i obrazków - Hostuje.net Brak wyciac najlepsze momenty , nie mam czasu sie w to bawic ani cierpliwosci :}} |
| |
| | #14 |
Nowy RS już wrzucony. Pomiksowałem trochę kawałków które ciąłem kiedyś na inne serwery, dodałem kilka nowych i poskracałem kilka od skuzza. Powinno styknąć |
| |
| | #15 |
Dzięki za zaangażowanie Mała rzecz a podniesie zadowolenie z gry
|
| |
![]() |
| |