| Propozycje Propozycje serwera Diablomod |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 15
| Odp: muyka
thx za te nowe piosenki do diablo a co do cb Vesolo to mi się nie chce włączać muzy przy kompie dziekuje ze macie dla takich tematow czas przyłóż sie do tego korzeń |
| |
| | #17 |
|
Ale można ją wyłączyć pod jakąś komendą ? by nikt nie płakał ? |
| |
| | #18 |
| Wiek: 18
/roundsound
|
| |
| | #19 |
| Wiek: 17
Hmm proponuje utworzyć zakładkę do muzyki i jeśli byłaby taka opcja to tą listę piosenek zmieniać raz na miesiąc . I wpisywać nazwy utworów z serevera na forum ,aby gracze którym nuta sie spodoba mogli ją wyszukać i pobrać |
| |
| | #20 |
| Wiek: 18
Postarałeś się Korzeń, dziękuje |
| |
| | #21 |
Server powoli odżywa Korzeń dobra robota |
| |
| | #22 |
| Wiek: 15
zarąbiste piosenk sa na diablo teraz brawo korzen
|
| |
| | #23 |
ej ja mam trochę rsów. oto link http://speedy.sh/T9f8C/RS-by-yea.rar tam jeszcze takie stare: http://speedy.sh/Arxgw/Rsrar.rar |
| |
| | #24 |
| Wiek: 16
co wy na to aby otworzyć zakładkę "muzyka" i tam pisać o muzyce kto co słucha a w ostateczność wybrać parę co wszystkim wpadnie w ucho i zrobić z nich RS ---------- Wiadomość dodana o 17:14 ---------- wiem ze taka zakładka istnieje ale na forum ogólnym a mi chodzi o tych co na DM tylko graja |
| |
| | #25 |
| Wiek: 20
Analogicznie trzeba by było zrobić takie działy dla każdego serwera. RS nie jest na tyle ważną częścią serwera, żeby zakładać specjalne działy do dyskusji i nim.
|
| |
| | #26 | |
Korzeń ale przyznaj że muzyka na serverze musi sie zmieniać .... Gram od miesiąca i obecna muzyka na DM już nudzi :( Sporządziłem małą listę piosenek . Brakuje 2 pozycji liczę ,że i wy się wypowiecie na ich temat . Ct loser 1[u]plain white t's revenge (od 2:36-2:50) 2 ? 3 ? Ct winer 1Karam botów (Karam Botów-Piosenka z Cs'a - YouTube) 2 Piosenka o Counter Stirke (Piosenka o Counter Strike - YouTube) TT winer 1 Rychu peje -Gruba impra z Rysiem 2 DPM pozar w klubie 3 Hemp-Gru -sie jara TT loser 1 eRbit ft Juree - na zawsze 2 Ballada o Cs'ie (Ballada o Cs'ie :D - YouTube) 10 sek do wybuchu paki Impuls explozja ( | |
| |
| | #27 |
| Wiek: 16
ale nie chodzi o specjalne do RS tyko ogolne co kto lubi z muzyki pare nagran napewno jest fajne dla all wiec cos da sie wybrac |
| |
| | #28 |
|
| Odp: muyka |
| |
![]() |
| |