| Propozycje Propozycje serwera Diablomod |
![]() |
| | #1 |
|
| Nowe (stare DiabloMod)
Witam . Czytając sobie różne fora i wgl wpadłem na pewnien pomysł a mianowicie , ludzie na forach wypowiadaja się , że nigdzie nie mogą znaleźć dawnego , kochanego przez wielu graczy starego DiabloMod'a , w którym było 8 postaci i wszyscy byli zadowoleni . Wtedy to była gra. Nikt nie płakał , że ktoś ma 200 lvl bo było ich tylko 99 , lecz kto miał 99 mógł czuć się dumny , bo to naprawde był wyczyn i miał się czym chwalić. Teraz , żeby wbić 200 lvl to drobnostka , nie wylatujscie z tekstami typu "to czemu nie masz" lub innymi tego typu. Moje propozycje: -wgranie starego Diablo , -usunięcie dodatkowych itemów , -reset ranka , Moim zdaniem , w tak kiczowatej sytuacji w jakiej znalazał się teraz nasz DM nie ma innego wyjścia. Znając życie pewnie nikt nie będzie za , bo juz nie pierwszy raz poruszam ten temat , ale uważam , że był by to dobry sposób na ściągnięcie nowych graczy . "Dzieciak" Lookers . |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Nowe (stare DiabloMod)
Toczyły się rozmowy w ukrytym dziale. Został ustalony schemat poprawek(część to takie jak twoje propozycje) Czekamy na jego wprowadzenie. Pytanie do zarządu. Czy udostępnicie ten schemat dla wszystkich? |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Jestem za. Chociaż by do czasu aż Zenek skończy swoją robotę. W końcu do wakacji z tym co teraz mamy się nie utrzymamy też jestem za tym by wgrać pierwszego diablo.
|
| |
| | #4 |
|
panowie temat Diablo i jego modyfikacje był wałkowany tysiące razy brak mi sił na kolejne dyskusje. Popieram pomysł aby załadować pierwszego Diablo do czasu kiedy Zenek zakończy swoje wypociny xD Robić Robić Robić i się nie OPIERDALAĆ |
| |
| | #5 |
|
Ło widze , poparcie dla "dzieciaka" Lookers 'a |
| |
| | #6 |
"żal a gdzie muj 200 poziom hiperlorda czarnej mocy ktorego kupilem za kase?"
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
Przykro mi ale prawdopodobnie zostanie zresetowany by umilić na nowy start wszystkim rozgrywkę.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 23
| Odp: Nowe (stare DiabloMod) |
| |
| | #9 |
Jak zawsze bedzie gro za i przeciw. TEORETYCZNIE podstawa diablo byyla i jest spoko, ale ninja bedzie miec znow przejebane jak zydzi za okupacji
|
| |
| | #10 |
Jak dla mnie git. I tak spuszczę wam łomot |
| |
| | #11 |
| Wiek: 15
a ja nie bede mmial mojego arch licha na ktorym mam 81 lvl a wczesniej mialem 200:( ale jak bedzie reset wszystkiego na diablo i kazdy bedzie mial pierwszy lvl to spoko a szczegulnie skuzz |
| |
| | #12 |
Skuzz........ Teraz coraz chyba mniej bedzie mogl grac.... Tak jak ja......... Matura ..........ale znajac tego maniaka to i tak znajdzie jakis sposob na to aby grac.......stare .......... Czasami nie dalo sie wejsc na serwer a teraz to 10 osob siedzi, jak jest 15 to cud....
|
| |
| | #13 |
Ostatnio rzeczywiście mniej gram Inferno ale ze względu na monotonie gry a nie maturę. Wczoraj grałem godzinę i wszyscy chcieli żebym wszedł Już mi nawet TOPKI nie chce się bić :/
|
| |
| | #14 |
|
ja jestem ZA szukam dluzszy czas takiego serwera... i nie moge znalezc ciagle te 99999999 lvle i 9999 klas...
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 22
najprawdopodobniej na nowy rok będzie nowy dm tzn bedzie przerobiony calkowicie. wiec wystarczy poczekać |
| |
![]() |