| Propozycje Propozycje serwera Diablomod |
![]() |
| | #31 |
| Wiek: 17
| Odp: Nowe (stare DiabloMod)
wgrac podstawke z obecna ninja [ obiecuje ze bd pogrywal ]a do nowej wersji dorzucic tego jebanego IMPA i bede NAKURWIAL NON STOP |
| |
| | #32 |
| Wiek: 21
Już nie pokemony Blakuś ? A Imp'a, to pewnie na podobieństwo Nightcrowler, czy jakoś tak z Xmen'ów, co mógł sie teleporotwać. |
| |
| | #33 |
|
ale przecież teleportować może się mefisto xD... A do tego żadnych tymczasowych modyfikacji bo kurwa nie długo napiszecie żeby można było chodzić z czarami w ręku jak w skyrim czy kurwa teleportować się jak w portal 2 xD |
| |
| | #34 |
| Odp: Nowe (stare DiabloMod) |
| |
| | #35 |
| Wiek: 19
A ja to powiem w ten sposób Baal taki jaki jest też musi być, bo inaczej, chyba przestane grać w csa:/
|
| |
| | #36 |
|
1.Podstawowe klasy , itemy 2.Zmodyfikowana ninja 3.(1) klasa premium np ball lub ten impek ![]() 1+2+3 = dużo więcej graczy . Dzynki , narazie , cześć . |
| |
| | #37 |
Jestem za pomyslem lookersa , duzo roboty by nie bylo prawda? Imp mialby po prostu moc diamentowego noza czy cos takiego na kosie na zawsze , co 2 sekundy , z gory mowie ze moge zaplacic bardzo chetnie za impa xD + 10 % szansy na schowanie broni |
| |
| | #38 |
| Wiek: 18
| Odp: Nowe (stare DiabloMod) |
| |
| | #39 |
|
rubinowy noz * . + mogl by miec takie cos jak koko ze jest mniejszy niz normalne postqcie
|
| |
| | #40 |
Jak już pisałem wcześniej powinna byś klasa premium za REKLAMY SERVERA . Postać byłby by premium powiedzmy za 10 reklam na miesiąc . Co zyskujecie ? Darmowe rozmieszczenie reklam serva po necie , nowych graczy , tracicie no może trochę czasu na stworzenie tej nowej postaci Nazwa nowej postaci : shadow fighter skile : -kradnie 5 hp (szansa na to 1/2) -dodatkowe 10 % dmg -redukcja otrzymywanych o obrażeń załóżmy o 0,5 na 10 inty (czyli przy 100 inty redukcja wynosi 5pkt ) Postać będzie kusić samą swoją nazwą . Skile troszkę lepsze od pozostałych co też zachęci graczy do reklamowania servera . |
| |
![]() |